Egészséges a sör?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, mértékkel fogyasztva jelentős előnyös hatásai vannak.2023. dec. 9. 14:17
11/15 A kérdező kommentje:
2023. dec. 9. 20:40
12/15 MolotovPunk válasza:
A koffeines energiaitaloknál egészségesebb.
13/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ha a "sok álszent absztinens szűzpicsa" véleménye nem érdekel, akkor elég egyoldalúan állsz a kérdéshez és sok veleményt/tapasztalatot figyelmen kívül hagysz!
Lehet, hogy van a sörnek egyészségügyi előnye (ugyanúgy ahogy a vörösbornak is állítólag), de részemről az alkohol romboló hatása ezt kiegyenlíti, mert az alkohol kis mennyiségben sem egészséges.
Mondom úgy hogy ittam már, (volt idő amikor elég sokat) de most is néha elmegyek sörözgetni haverokkal
De a napi szintű alkoholbevitel egyáltalán nem egészséges még ha csak 1 sörről van is szó
14/15 anonim válasza:
Nekem az orvos azt mondta, hogy zsírosabb a májam így néha igyak egy kicsit, mert jó hatással lenne rá. :)
15/15 anonim válasza:
Első pár keményebb évemben lehet én is rejtett gluténérzékeny voltam, de megszokta a rendszer, olyan a kaka, hogy enni lehetne róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!