Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Konkrétan miért vinnyognak a...

Konkrétan miért vinnyognak a médiában az energiaitalok ellen?

Figyelt kérdés
Ilyen ostobaságokat olvasni hogy akár egy doboz is szívhalált okozhat, ha ez igaz lenne egészséges emberek kapnának nap mint nap szívhalált, olyanok akik módjával isszák. Ilyen olyan nagy koffein tartalma van, engem a kávé amit főzök jobban feldob mint bármelyik energiaital. Ha valaki megiszik 25 dobozzal és meghal akkor nem a gyártó a hibás hanem ő mert ostoba volt. Szerintem egy tizenéves gyerek is rendelkezik annyi ésszel hogy ne igyon meg 8-at mert rosszul lesz.
2023. nov. 5. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Hiába mondják hogy ugyanolyan mint a kávé (ezt mondták a tévében), sokkal több koffeint tartalmaz. Kollégámnak 160-ra emelte a pulzusát, csomószor rosszul lett, mert folyton ezt itta!
2023. nov. 6. 07:41
 12/12 anonim ***** válasza:
63%

Koffein? Szerintem az a Taurin vagy mifene az igazán gázos bennük, ha még tesznek beléjük. Egyébként én csak hosszabb utakon ittam egyet-egyet - nem rendszeresen. 29 éves voltam és taccsra tette a pajzsmirigyemet. Azóta, lassan 15 éve hullámzik és most is éppen gyógyszert kell szednem rá. Sosem lesz már jó.

Ráadásul szerintem xar is. Tényleg csak az ébrenlét miatt ittam.

Egyébként némileg koffeinérzékeny is vagyok, így átálltam a kevésbé egészségtelen coke cola-ra, - 1-2 deci és hajnalig fent vagyok simán.

2023. nov. 6. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!