Az energiaital mennyire jó depresszió ellen?
Figyelt kérdés
#energiaital #depresszió #kávé #koffein #motiváció #akarat #agy #mentális #idegrendszer #ellensúlyozás
2019. márc. 2. 01:41
1/12 anonim válasza:
Nekem nem valt be. Csak ideges es izgaga lettem tole. De egy probat barmi meger. Bar nem tudok olyanrol akinek segitett volna.
4/12 anonim válasza:
Inkább a meditáció hatásos a depresszió ellen. Próbáld ki.
5/12 Phoney válasza:
A koffein a depresszió bizonyos tüneteit enyhítheti úgy-ahogy, de összességében nem annyira nyerő, meggyógyítani pedig végképp nem fogja.
6/12 anonim válasza:
orbáncfű-citromfű tea kombó (lehet egybe is rakni); a mogyoró, a bab, stb. ezek a magfélék meg tartalmaznak magnéziumot; az pedig támogatni tudja az idegrendszert. Meg asszem a B5 pl a niacin. Ihatsz multivitamint is, meg még pl a jóreggelt kekszben is van magnézium. A tea meg segít téged kívülről megtámogatni, tehát, ha a szervezeted nem termelne elég endorfint, akkor a tea meg segít.
7/12 anonim válasza:
*Meg pl a banán is jó csomó mindenre;meg a tejben is vannak jóó tápanyagok:)
8/12 anonim válasza:
Engem időszakosan felpörget, könnyebb a dolgomat végezni, de ahogy múlik a hatása, úgy lesz erősebb az eredeti szar hangulatom,s ezen csak az változtat, ha jön az utánpótlás, amitől nem alszom, feszült, ideges, agresszívabb leszek.
3-4 havonta előfordul, hogy 2-3 napig iszom, de már első naptól nem alszom. Akkor szoktam csak, ha határidős, fontos teendőim vannak, s nem látszom ki belőlük. Utána nehezen állok vissza. Kávé, tea nálam nem opció sajnos.
9/12 anonim válasza:
Depresszióra ne energiaitalt igyál. Vegyél egy havi adag B1 vitamint, és azt szedd be,, mert az hiányzik a szervezetedből.
Az is jó volna, ha elhagynád az étolajokat, de az már egy másik történet. Ha a vitamin megoldja a problémádat, akkor nem kell oldalakat írnom az olaj hátrányairól.
10/12 anonim válasza:
Semennyire. Én már szedtem nem is tudom hány féle antidepresszánst, ittam eleinte egy, később több kávét, majd ugyanígy áttértem az energiaitalokra, és semmi nem változott hosszabb távon. A depresszió az depresszió. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!