Mit tegyek energiaital függôségem ellen?
Napi 500 ml a minimum, néha duplázva. Ha nem jutok hozzá a napi adagomhoz, akkor remegni kezdek és csak rá tudok gondolni. Ha megittam akkor minden rendben van, habár 7 óránál tovább nem igazán tudok aludni, de nem is ez a gondom, sosem voltam hétalvó. 5 napos osztálykirándulás lesz 2 hét múlva, és semmi ilyesmi nem engedett. Magammal akarom csempészni, de az is megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha végleg abbahagynám? 1 napnál tovább nem bírtam, egész nap az energiaitalon kattogott az agyam, még aludni sem tudtam tovább mint vele.
16/l
Akaraterő kell hozzá, tedd le és kész.
Ha kell, akkor sétálj egyet, vagy csinálj mást.
Sok sikert! : )
Valószínűleg nem konkrétan az energiaitaltól, hanem a koffeintől függsz. Próbáltad már kávéval helyettesíteni? Ha igen, segített? Ha nem, akkor próbáld meg...
Koffeintablettát is lehet kapni Rossmannban meg ilyen helyeken, talán átmenetileg segíthet a leszokásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!