Mit lenne jó inni, evés helyett? Evéspótló pia, és nem alkoholra gondolok?
Figyelt kérdés
Mostanság sokat híztam, és többek között több mozgás mellett azzal orvosolnám, hogy többet innék, amikor megéhezek. Létezik ilyesmi, amivel jól tudnám pótolni? Pl sima víz, narancslé, üditők helyett. Tudtok valamit?2023. okt. 19. 23:31
2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván napi kétszer egy kisebb adagot továbbra is ennék, de ezelőtt napi 4x-5x ettem és nagy adagokat. Igy gondoltam most evés helyett ivást. Mert egyébként sokszor amikor megéheztem és elkezdtem sok vizet inni, az segitett, de mostanság már az sem.
2023. okt. 20. 00:35
3/5 anonim válasza:
Normál kalóriadeficiten alapuló étrend nem játszik?
4/5 anonim válasza:
Semmi értelme, csak kiéhezel, aztán bezabálsz. Ez a valóság.
5/5 anonim válasza:
3-as, ne kérdezz tőle ilyet. :D
Aki abban a hitben él, hogy ha éhes vagy, inni kell, mert a femina és nlc ezt hangoztatja, nem is tudja, miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!