Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Beteg vagyok, vagy más is így...

Beteg vagyok, vagy más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
Reggel mikor felkelek lusta vagy nyomott...stb (gondolom más is így van ezzel) amíg nem eszek valami édeset pl.: cukor , csoki de inkább kimondottan cukor, kockacukor stb... teljesen fáradt vagyok álmos a fejem...minden. Viszont mikor cukrozok(megeszek vagy 3-4kockacukrot) teljesen felélénkülök, felpörgök stb... ez betegség? vagy mi lehet ez? (ja és utána rögtön fogat szoktam mosni, ne rongyolja szét a sok cukor a fogaimat)
2010. okt. 17. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Megnézetheted magad orvossal, de alapvetően csak alacsony az éhomi cukorszinted és ezért érzed magad fáradtnak.
2010. okt. 17. 14:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, és teljesen egészségesnek érzem magam. Reggel kávé, és kaja, nálam csak így indulhat a nap.

Szerintem ez a normális, és nem az, hogy az ember délig nem eszik semmit, mert sokan azt csinálják. :(

2010. okt. 17. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!