Beteg vagyok, vagy más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
Reggel mikor felkelek lusta vagy nyomott...stb (gondolom más is így van ezzel) amíg nem eszek valami édeset pl.: cukor , csoki de inkább kimondottan cukor, kockacukor stb... teljesen fáradt vagyok álmos a fejem...minden. Viszont mikor cukrozok(megeszek vagy 3-4kockacukrot) teljesen felélénkülök, felpörgök stb... ez betegség? vagy mi lehet ez? (ja és utána rögtön fogat szoktam mosni, ne rongyolja szét a sok cukor a fogaimat)2010. okt. 17. 14:41
1/2 anonim válasza:
Megnézetheted magad orvossal, de alapvetően csak alacsony az éhomi cukorszinted és ezért érzed magad fáradtnak.
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, és teljesen egészségesnek érzem magam. Reggel kávé, és kaja, nálam csak így indulhat a nap.
Szerintem ez a normális, és nem az, hogy az ember délig nem eszik semmit, mert sokan azt csinálják. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!