10 hetes terhes vagyok, úgy félek, hogy beteg lesz a babám, félek a nyaki redő méréstől is, hogy rossz lesz az eredmény, és rettegek a fejlődési rendellenességektől. Más is van ezzel így, vagy én aggódok ennyire?
Ezzel mindenki igy van, es gondolom, nem baj, ha nem csak a magam neveben mondom ezt.
Az egesz terhesseget vegig lehet aggodni, mindig jon valami vizsgalat, lelet, amire varni kell, es ami aggodlaomra adhat okot.
De tudod, mennyire artasz ezzel a felelemmel a babanak?
A sziringi, aggodo anyukak gyerekei nagy valoszinuseggel lesznek szorongo gyerekek, majd felnottek.
Mindent erez a kicsi, amit te is, gondolj bele, mennyire art annak az icipici babanak a te felelmed.
Probalj meg kicsit lazitani, es ne gondolj mindig rosszra, mert az ember hajlamos bevonzani a bajt.
Kellemes babavarast kivanok!
persze, szerintem mindannyian aggódunk ,ez természetes.
de azért próbálj ráállni arra hogy ne ezzel az aggódással teljenek napjaid.örülj, és várd izgalommal / ne idegeskedéssel /a babádat.
25hetes kismama, boldog babavárást
Csatlakozom az előttem válaszolókhoz. Természetes az aggódás, de nem szabad túlzásba vinni! Pozitívan kell hozzáállni, hiszen miért lenne bármi baj?! Gondolj arra, hogy szép, egészséges kisbabád lesz!
A baba tényleg megérezheti, ha a sokat szorongsz.
27 hetes kismami
A gondolatnak teremtő ereje van!
Én is aggódom,de a szíved mélyén érzned kell,hogy nem lehet baja a babádnak.:)
Boldog babavárást!
30 hetes kismami
Ez természetes dolog, de ne görcsöljj anyit, mert ha netán erre utaló jelek is lennének, akkor úgyis szólna az orvosod!
Bízz az orvosdban!
Boldog Babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!