Dietgainz Sanyikának mennyire érdemes adni a szavára?
Figyelt kérdés
Egy diétás videóját néztem és azt mondja nem lehet semmiképpen sem izmot építeni és zsírt égetni egyszerre, nekem pedig sikerült némi test rekompozicíót elérnem. Ugyan kezdőként de sikerült, annyi pozitívum van benne hogy elhessegeti a shopbuilderes hülyeségeket amivel ették a népet, hogy gyümölcscukor nem jó ezért ne egyél gyümölcsöt és a többi blöd baromságok amiket drugs bunny és egyéb agyhalott hegyomlások okádtak ki.2023. szept. 9. 16:21
1/2 anonim válasza:
"Ugyan kezdőként de sikerült"
És itt meg is állt a dolog.
Kezdőknél, újrakezdőknél, kövérebb embereknél, illetve szteroid használattal lehetséges minimálisan izmot építeni deficitben, de ez nagyon elenyésző mennyiség.
Az, hogy adsz-e a szavára, vagy sem: Tök mindegy. Ez a sport a tapasztalaton múlik. Ha azt mondja, hogy rágcsálj szenet egész nap, akkor szenet fogsz rágcsálni? Érdemes Őt követni egyébként, habár a stílusa nagyon sokszor bunkó, viszont a videóiból megtudsz tanulni edzeni és enni teljesen ingyen.
2/2 anonim válasza:
Nézd...szerintem mond jókat. Érdemes több helyről összeollózni az információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!