Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy nap alatt elvileg nem...

Egy nap alatt elvileg nem lehet fogyni igaz?

Figyelt kérdés

Azért kérdem mert lesz egy olyan nap amikor nem ehetek semmit.

(Vastagbél tükrözés miatt)

Még sosem kellett éheznem, nem tudom hogy fogom kibírni.

De valahol azt olvastam hogy időnként belefér egy szőlőcukor.

Amúgy a vizsgálat előtt 1-2 órával ihatok vizet vagy szúrt alma levet?

2023. aug. 23. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

ELVILEG lehet, csak nem igazán mérhetö, és nem igazán tartós eredményt ad..

A béltükrözés elött meg SEMMIT NEM EHETSZ, esetleg pár korty vizet ihasz, almalét nem.

Egyébként MINDEN EMBER kibírja napokig az éhezést, legfeljebb nem érzi magát túl jól.

2023. aug. 23. 20:05
 2/7 Zcom09 ***** válasza:
100%
Persze hogy fogy az ember egy nap alatt is. Csak ez nem mérhető könnyen mert egyéb tényezők elfedik.
2023. aug. 23. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
1 perc alatt is lehet akár. Csak nagyon picit.
2023. aug. 23. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:

A vizsgálat előtt pár órával már csak vizet ihatsz, pár kortyot.

3-4 nappal előtte egy konkrét étrendet kell betartanod, nem szabad például magokat, kukoricát enni. Gyakorlatilag diétásan érdemes enni.

Előtte nap, a hashajtós napon max reggelizni lehet, utána egész nap csak inni, vizet, átlátszó szőlőlevet stb. Nagyon sokat kell inni, rajta lesz a hashajtós papíron, hogy mennyit, 2-3 litert például.

Ki lehet bírni egy napot evés nélkül, kellemetlen, tudom, nekem is volt már több tükrözésem, de sajnos ki kell bírni.

Tervezd meg, hogy a tükrözés után mit fogsz enni, nekem az segített.

Megy veled kísérő a vizsgálatra, ugye? Gyenge leszel az egy napos éhezéstől, valaki legyen ott veled, kísérjen haza.

A hashajtós napra jó tanács, legyen otthon Neogranormon, Sudocream, vagy hasonló krém, mert sokszor fogsz a mosdóba menni, és a krém enyhíti a lenti kipirosodott bőrt, csípő érzést.

2023. aug. 23. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is most készülök...én szerintem össze fogok esni. Amúgy is le szokott esni a cukrom. Nem bírom az éhezést. De muszáj elmenni. Szeptember 21-én lesz...
2023. aug. 23. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én minden éjjel fogyok egy keveset.
2023. aug. 23. 22:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Aznap mikor elkezdem szedni a Picoprep-et. Gondolom előtte pár órával nem ihatok fehérjét. Mindig tejjel iszom nem vízzel. Tejjel sokkal finomabb.

Kaptam egy ilyen leírást az orvostól hogy mit szabad és mit nem. A tej valamiért nincs a tiltott dolgok listáján, pedig az interneten néztem hogy elvileg nem lenne szabad. Na ilyenkor döntse el az ember hogy most akkor szabad vagy nem szabad

2023. aug. 24. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!