Hogyan lehet leadni 15 kg? 85kg akarok fogyni 2 hónap alatt lehetséges? Minden tanácsot meghalgatok 20 éves vagyok lány
Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 22:16
2/7 anonim válasza:
Kevés evés, de akkor is csak olyanokat amik nem hizlalnak (no szénhidrát) és persze mozgás (amitől leizzadsz).
3/7 anonim válasza:
El kell hagynod a kenyeret, köretnek csak salátát egyél. Ne igyál Colát, ne egyèl édességeket. Este kèsôn ne egyèl. Étkezzèl csak 2 x/nap. Rendszeres mozgás, sportolás.
4/7 anonim válasza:
Ne akarj 15 kg-ot leadni 2 hónap alatt, életmódot kell váltani, ha hosszú távon is szeretnéd tartani a súlyod és nem akarsz evészavart, emésztési problémákat, eü problémákat összeszedni. Minél kevesebb üres kalória és gyorsan felszívódó szénhidrát (üdítők, csokik, kekszek, csipszek, édesség, gyümölcsjoghurtok és édes tejdesszertek, mélyfagyasztott előrepanírozott cuccok, rántott cuccok, sült krumpli, nehéz zsíros, tejszínes ételek, pörköltök, fehér kenyér, péksütik stb.), helyette: sok egészséges fehérje (sovány hús, hal, sajt, tejtermékek), lassan felszívódó szénhidrát (teljes kiőrlésű gabonák, kenyérfélék, barna rizs), köretnek változatos gabonák sült krumpli és fehér rizs helyett, sok zöldség (nyersen, párolva, krémlevesnek, főzeléknek), gyümölcs mértékkel (magas cukortartalom). Mozgás, bármi amit szeretsz, heti 3x legalább (futás, kocogás, biciklizés, tánc, zumba, aerobik, lehet kombinálni valami mélyizom-erősítő mozgásformával, pl. pilates vagy jóga vagy sajátsúlyos torna).
5/7 anonim válasza:
Én is a ketóbb étrend felé terelnélek (minnél kevesebbszer étkezés, 1-1 nap ki is maradhat egy héten, ilyenkor csak zöldségleveslé-t igyál, de abból sokat), 4es változatos gabonáit kihagynám, a többivel egyetértek.
Amúgy heti 1kg leadás a reális cél szerintem, ha tartani is szeretnéd az eredményt.
6/7 anonim válasza:
5-ösre ne hallgass, 4-5 étkezésre oszd el a napi kalóriaszükségleted, egyenletesen elosztva napközben és ne böjtölj! És kell a jó minőségű, lassú felszívódású szénhidrát! 4-es vagyok.
7/7 anonim válasza:
Ahogy egy nő ismerősöm fogalmazott közel a 40 kg-hoz: "Nem eszek semmit!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!