Hogyan ehetnék kevesebbet? Mindig túleszem magam. Nem vagyok kövér, de régebben ducibb voltam, aztán sikerült fogyni, és nem akarom visszahízni amit leadtam.
Nassolás kapcsán sokféle opció van
- ellenállsz( nyilvan EZ AZ ami a figyni vágyók 99%-ának nem fog menni idővel, és többnyire ezért is adják fel az egész diétájukat, ez a " már úgyis mindegy" mentalitás.
- lecseréled olyasmire amit szintén szeretsz, de nem kattansz rá mértéktelenül
- ne tarts otthon
- csalónap
És ezek kombinációja.
Én pl
- lecseréltem a cukros édesseget, cukormentes cukorkákra/ diabetikus csokira. Ezekből simán tudok mértéket tartani, megeszek pl 3 kocka ilyen csokit, vagy 3-4 szem ilyen cukorkát, és ennyi, nyugi van. Nem függök rá úgy mint a cukrosra.
- csipsz helyett olajos magvak, ez is kimérve, mértékkel egy normális diétába akár napi szinten is bele kell férjen
- más csábítást nem tartunk itthon, boltba meg nem megyek érte.
- ezeken a trükkökön kívül, még ott van a havi 1 csalónapom, amikor eszek amihez kedvem van:)
Én ilyen ügyeskedések mellett fogytam le komolyabb felesleget évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!