Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 1500 kalóriás étrenddel sport...

1500 kalóriás étrenddel sport nélkül lehetséges fogyni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Állítsd be a célt:

[link]

2020. júl. 30. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

sport nelkul nem fogsz tartosan lefogyni

elered a celod a dietaval, de ha nem valtasz eletmodot is ... hamar ugyan oda kerulsz vissza ahonnan elindultal

2020. júl. 30. 18:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából nekem pont ez adna erőt. Hogy sikerülne lefogynom. És akkor elkezdenék életmódot váltani,és újra sportolni. Így semmi kedvem hozzá sajnos. Hiába is akarom. Pár nap után abbahagyom. De ha letudnék fogyni jó pár kilót,akkor elkezdeném.
2020. júl. 30. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
Ez csak magyarazkodas, valojaban csak gatlasos vagy a kulsod miatt es abban bizol, hogy ha egy kicsit lefogysz, majd biztosan batrabb leszel.
2020. júl. 30. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Szenvedj meg egy szep test elereseig, de ne csak dietazz. Lepj ki a komfortzonadbol es a cel erdekeben probald meg elhagyni a gatlasaidat, menj el sportolni es igen is legyel buszke, amikor majd a tukorben eszreveszed a valtozast. Hajra!
2020. júl. 30. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Ahogy az első válaszoló írta.
2020. júl. 30. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
16%
Nekem a diétával sport nélkül nem sikerült. Fordítva viszont igen. Sport diéta nélkül. 1 év alatt 16 kilót fogytam, pedig ugyanúgy megettem a pizzát meg a milkacsokit, vagy az óriás adag popcornt a moziban... Heti 2 kangoo és 1 trx.. 76ról 60ra.
2020. júl. 30. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyi a napi kalóriaszükségleted? Ha kevesebb vagy egyenlő, mint 1500 kalória, akkor nem fogsz vele fogyni.

Emellett mozgás nélkül a fogyás nem ideális. Egy jó diéta elengedhetetlen, és a jó diéta nem csak egy szám, hanem megfelelő makrotápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is jelent. Mozgás nélkül viszont jó eséllyel a kelleténél többet fogysz majd izomból és kevesebbet zsírból, amivel azt fogod elérni, hogy simán túlsúlyos helyett skinnyfat leszel és nem sokkal egészségesebb, mint előtte.

2020. aug. 1. 12:26
 9/9 anonim válasza:
Ha pár nap mulva abbahagyod akkor igazán nincs is kedved lefogyni :) akaraterő ember!!!!!! Ne legyünk már ennyire elpuhulva a mai világban… régen nem volt budos a fizikai munka az embereknek, ma viszont olyan lusta a legtöbb ember mint a dög. Szedd össze magad! Kezd el mondjuk sétával meg otthon végezhető erősítő gyakorlatokkal. Hajrá! Szurkolok!
2021. okt. 6. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!