Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem lesz bajom ha olyan...

Nem lesz bajom ha olyan sajtból ettem aminek 2 hete lejárt a szavatossági ideje?

Figyelt kérdés
Ma vettem a boltban szeletelt sajtot le volt értékelve gondoltam biztos azért mert holnap vagy ma jár le a szavatossági ideje.Miután ettem belőle két szeletet azután néztem meg a dátumot és augusztus 1-én járt le.Nem gondoltam volna hogy 2 hete lejárt sajtot árulnak.Nem lesz tőle bajom?Fura íze is volt gondoltam biztos azért van fura íze mert sajt.Vagy lehet hogy nincs is semmi baja?31/F

2023. aug. 14. 21:04
 1/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul hazaértem és nem raktam be egyből a hűtőbe csak 2 óra múlva.
2023. aug. 14. 21:04
 2/6 anonim válasza:
100%

1. Rossz a kategória. Oké, hogy magányos vagy, de a romlott sajtnak ehhez semmi köze.

2. Nem hiszem, hogy két szelettől akkora bajod lesz, rossz esetben fosol majd, még rosszabb esetben talán hánysz. De ne egyél fura ízű cuccokat máskor, inkább vidd vissza a boltba.

2023. aug. 14. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt rajta zöld vagy kék színű penész akkor nem lesz bajod , ha volt akkor legfeljebb hasmenésed lesz és esetleg hasfájás.
2023. aug. 14. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem valószínű, hogy bármi baja lenne annak a sajtnak.
2023. aug. 14. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

"gondoltam biztos azért van fura íze mert sajt" 😅😅ez aranyos volt 😀

Szerintem ha az íze is rossz volt, az már eléggé gyanús, de már én is ettem olyat és nem lett bajom...

2023. aug. 14. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vidd vissza, olyat nem árulhatnak még leárazva sem ami már lejárt. Máskor azért nézd meg mit veszel, sokszor még nem leárazottak is vannak kitéve amik lejártak.
2023. aug. 15. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!