Sokat ártok ezzel az órámnak? Vagy helyesen cselekszem?
Bocsi nem tudom melyik kategória :S Szóval a barátnőm tanácsára a karóráimat megállítom amíg nem hordom, mert szerinte így tovább fogja bírni az óra és az elemek sem merülnek le olyan gyorsan. És mikor használja őket, akkor újra beállítja a helyes időt, és elindítja az órát.
De nem ártanék ezzel a karórámnak? Az egyik ice watch, sajnálnám ha tönkremenne attól hogy kihúzom a kis pöckét, megállítva a működését.
Órás vagyok!
Az ICE egy kínai gagyi kvarc szerkezetes időmérő.
3 hibája szokott lenni.
1. Ha leejted leesik a mutatója.
2. Kifolyik a gagyi elem = kidobhatod.
3. Ha sokat huzgálod a pöcköt (korona a neve)kiszakad = kidobhatod.
3-as: Ahhoz képest hogy gagyinak mondod, elég drága. Csak a márkát fizettetnék meg? De ha gagyi akkor miért van ekkora sikere?
Én ajándékba kaptam, nem is hencegek vele, bezzeg a kolléganőm, neki is van, ő dicsekszik vele hogy egy "világmárkát" hord. Mindig kiröhögöm :D
Nem állítom le többet az órámat, köszönöm a válaszokat!
3. vagyok.
Hazánkban sajna sok minden túlárazott és a nevet fizettetik meg. Converse,Gap,Gas,Guess,....nyugaton hétköznapi cuccok csak idehaza drága,menő cucc. Meg persze a 27% ÁFA :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!