Ha fáj a fejem és csak olyan gyógyszer van itthon aminek 1 hónapja járt le a szavatossági ideje attól azt még bevehetem?
Figyelt kérdés
Fáj a fejem talán az időjárás változás miatt.Van itthon fájdalomcsillapítóm viszont az van rajta hogy 2020 februárig jó.Attól még lehetséges hogy hatni fog?Nem lesz tőle bajom ha beveszek egyet?2020. márc. 21. 21:53
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan vedd be. Gyógyszerész barátnőm mondta, hogy bőven jók még jóval később is. A te esetedben 3 hétről beszélünk. Jobbulást!
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz bajod. Általában az csak annyit jelent, hogy ahhoz tudják garantálni a hatását. De én inkább egy hozzáértőt kérdeznék. Akár telefonon
3/5 A kérdező kommentje:
#1-2 köszönöm Nektek.
2020. márc. 21. 22:08
5/5 anonim válasza:
Lejárat után még 6.hónapig hatásos! Nekem patikus mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!