Szerintetek ez mi lehet nálam ?
Ez testkép- illetve evészavar is.
Az anorexiások nagyon kiéheztetik a testüket és egészségtelenül soványak.
A bulimiások inkább a falásrohamokkal küszködnek, mivel ők is éheztetik magukat egy ideig.
Régebben hasonló cipőben jártam és én nagyon ajánlom @olahkitti.diet instagram oldalát. Nagyon sokat segített.
De először biztosítanod kell magadban, hogy ezt csakis magadért akarod csinálni és nem mások véleményéért.
Azt írtad, hogy mindig undorral nézel a tükörbe. Dolgozz magadon. Szeresd a tested, hisz ha nem te, akkor ki?
Alakíts ki jobb kapcsolatot az ételekkel. Ne félj tőlük. A testednek szüksége van rájuk.
Egy ideig most ne akarj diétázni. Koncentrálj a a mentális egészségedre, különben ez az egészséged rovására mehet.
Én kívánok neked nagyon sok sikert és kívánom azt, hogy legyen egyszer olyan nap, amikor majd szívből szeretni fogod azt a személyt, aki visszanéz rád a tükörben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!