Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek abban a 10 napban?

Mit egyek abban a 10 napban?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok,és most 10 napig gyógyszert kell szednem,hogy megnézzük javul e az állapotom.Az orvosom azt mondta 10 napig egyátalán ne egyek zsíros ételeket(egyébként bélpanaszaim vannak).Csak krémlevest ehetek,de mondtam ezzel még nem lakok jól,valami mást is ajánljon,erre mondta a sajtos tejfölös tésztát,valamint natur hús natúr rizzsel.Tudtok még hasonló ételeket ajánlani,pl.tésztát?Vagy akármit..amit most ehetek?Mert 10 napra ez a háromféle kaja,nem sok:-(.Köszönöm előre is.
2010. okt. 14. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem is ugyanez most a bajom csak én már holnap megyek suliba:S hánytam is egész este meg minden. de nekem a krémlevest nem mondta hanem sós kekszet meg ilyeneket:S

hát mondanom sem kell hogy nem bírtam betartani a diétát és most szarul érzem magam:SS

2010. okt. 14. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyél spentot, sóskát, rakott kelt, rakott krumplit kolbász nélkül, natúr csirkét, ropit, főtt krumplit, tojást, rakott cukkinit (rizs +szőlőlevél és kis sajt), meg mondjuk főzelékeket (borsó, kelkáposzta, krumpli...) Szóval ne hurkát, kolbászt meg zsíroskenyeret :)

Jaé s egyél banánt, az jó a gyomornak, a legjobb lebnne ha mondjuk ropit rágcsálnál és teát innál sokat.. Diéta alatt sajnos nincs lakoma :( (én is arra vagyok fogva, itt is megy a sajtos tallér+tea+főtt sós krumpli+ropi...)

Meg étcsokit is egyél, az is jó rá :)

3/4 anonim ***** válasza:
*spenótot
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi,nagyon félreértettetek,én nem hánytam!Laktózérzékeny vagyok,és IBS-em van(irritábilis bélszindróma).Szóval "káposzta",meg ilyenek nem igazán nyerő.
2010. okt. 14. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!