Hogyan is működik ez a kalória deficit?
Amivel összességében egyet is értek és alapvetően szimpla matek a kalória deficittel való fogyás de azt mégsem értem, hogy napi szinten zacskó számra tömöm magamba a pisztáciát, pekán diót stb., az alap sütemények tésztáját is dióval, mandulával helyettesítem liszt helyett hogy ne vigyek be “rossz” szénhidrátot és fogyok. Köztudott, hogy borzasztó magas az olajos magvak kalóriaértéke a számos jó tulajdonsága mellett de mégsem világos hogy ebben az esetben hogyan tudok fogyni, ha nagy átlagban jóval több kalóriát viszek be.
Évek óta IR miatt figyelek az étkezésemre, tehát a zabálás, hatalmas kalóriatöbbletek szénhidráttal kizárva ez a “magvas” étkezésem előtt is.
Összességében elmondhatom, hogy simán beviszek napi 500-1000 kcallal többet mióta több olajos magvat eszem, az értékeim jók a vérképemben és ugyanúgy beviszem a 160 g ch-t is mégis fogyok, szebb a bőröm és látható a változás.
Lehet buta kérdést tettem fel de érdekelne a véleményetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!