Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért fáj a gyomrom egy pohár...

Miért fáj a gyomrom egy pohár víztől éhgyomorra?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt írják, hogy felkelés után a legfontosabb, hogy igyunk egy pohár vizet. Felkelek, elmegyek wc-re, és utána szoktam inni egy pohár vizet, és miután megittam, kellemetlen érzés lesz a gyomromban, amíg nem eszem valamit. Nem olyan nagy fájdalom, csak érzem hogy ez nem esett jól. Ez mitől lehet?
2023. júl. 16. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy milyen víz.
2023. júl. 16. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Hol "mindenhol" írják ezt a baromságot? Te képes vagy inkább a gyakorin kiírni egy kérdést, ahelyett, hogy felhagynál a számodra kellemetlenséget okozó szokással csak azért, mert valami noname természetgyógyászati önjelölt honlap írt valami marhaságot?
2023. júl. 16. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Wc előtt szoktak vizet inni, hogy könnyebben menjen a dolog. Én is így csinálom. De tényleg, ha számodra kellemetlenséget okoz, akkor minek csinálod?
2023. júl. 16. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem beindítja a savtermelést. Én pl mindig megéhezem tőle
2023. júl. 16. 17:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam le hogy màr nem fogok vizet inni éhgyomorra, mert gondoltam hogy egyértlemű, de làtom sok embernek nem… Kedves kettes hol mindenhol, olvass el pár tàplálkozással kapcsolatos cikket, és 99%-a azt írja, hogy felkelés utàn egy pohár víz a legfontosabb, mert 7-8-10 óràn keresztül aludtunk…
2023. júl. 16. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd iszol a reggelihez, semmi alapja nincs, hogy első dolgod az kell, hogy legyen.

Ja látom, az egészségkalauz című körömgombareklámban, a bien.hu, divány.hu, femina.hu című tudományos szakfolyóiratokban. Ja nem, ezek nem azok ...

2023. júl. 16. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a pohar vizes dolog termeszetgyogyasz hokuszpokusz csak.

En ket liter viznel tobbet iszom egy nap, de ehgyomorra talan hanyingerem lenne egy pohartol.

2023. júl. 16. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
4-est lepontozok. Baromira igaz, es sokan mondjak.
2023. júl. 16. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!