A mirelit, panírozott húsok mennyire jók a testépítésben?
Figyelt kérdés
Pl a csirkefalatkák, sajttal töltött pulykamell, Gordon Bleu?
Ezekben kevesebb a fehérje mint pl a csirkemellfilében, vagy a sertéstarjában, és több a kalória. De elkészíteni egyszerűbb. Használhatóak ezek a testépítésben?
2023. júl. 15. 06:54
1/6 anonim válasza:
Én még sosem láttam panírozott húst testépítés közben.
4/6 anonim válasza:
Használható. Van a mirelit zacskón egy tápérték táblázat, na pontosan annyit tesz hosszá a napi makrótapanyag beviteledhez.
5/6 Lazy Lover válasza:
Nem jók drágák meg ipari hulladékból készülnek
6/6 anonim válasza:
Testépítés szempontjából minden jó, ami belefér a makrotápanyagjaidba és a kalóriakeretedbe. Nyilván főleg egészségügyi okokból kerülendők azok a mirelit élelmiszerek, amiknek az összetevő listája regény terjedelmű a mesterséges adalékanyagok miatt, illetve a mirelit húskészítmények a legtöbbször tényleg ipari hulladék minőségű alapanyagból készülnek. Ettől független én is anno például találtam egy olyan frankó mirelit rántott halat, ami tényleg csak halfilé, tojás, liszt, tehát semmi gyári adalék, tök jó makrók, azt például a mai napig rendszeresen fogyasztom, mert miért ne, nem vészesen drága, plusz nem kell szopnom a filézéssel és a panírozással, csak kiveszem a fagyasztóból, 10 percre bedobom a sütőbe, aztán eszem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!