Úgy lehet valakinek felszívódási zavara hogy a testalkata nem ezt mutatja?
Figyelt kérdés
32 vagyok, valami érzékenységem alakulhatott ki mert nagyon gyakori a laza széklet vagy hasmenés, és nem tudom összefüggésbe hozni semmi konkrét élelmiszerrel, ha csak nem a sok kannásborral. de így is váltogatják egymást a fázisok, van hogy hetekig rendben minden, utána egy szaladós időszak. nem tudom hova tenni. laborom legalább 6 éve nem volt, nem tudom ki vagyok-e ürülve valamiből így ásványianyag vitamin szinten, viszont van rajtam egy bő 30 kiló súlyfelesleg mindenfelé eloszolva testszerte ami nem azt mutatja hogy nulláznám a szervezetem2023. júl. 13. 18:53
1/2 anonim válasza:
A rendszeres alkoholfogyasztás sok fontos ásványi anyagtól és vitamintól megfosztja a szervezetet. A kövérek nagy része is vitaminhiányos, mert nem a minőségi, kiegyensúlyozott táplálkozás a hízlaló, hanem az egyoldalú, szénhidrátban/ alkoholban gazdag.
2/2 anonim válasza:
Lehet.
Nekem hasi tünetek alapján vagy tíz éven át volt gluténérzékenységem, mire teszteltem, de az utolsó félévet nem számítva (akkor -10 kg) semmi más problémám nem volt.
Hasfájás, puffadás, néha lazább széklet.
Aztán félév alatt lement több, mint tíz kiló, na, EKKOR mentem orvoshoz, és ételérzékenységem van. Pech, azóta visszajött az a 10 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!