Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha barátnőmmel vagyok megfájdu...

Ha barátnőmmel vagyok megfájdul a hasam?

Figyelt kérdés

Amikor barátnőmmel vagyok, és mondjuk egész nap együtt vagyunk, sajnos estére duplája lesz a hasam, nagyon fáj mindíg.

Ez azért lehet mert még nem vagyunk együtt valami régóta, és nem szándékosan, de szerintem a tudatalatt kicsit bevagyok feszülve, és a gyomromon kijön a feszültség..

Illetve hát nem a legjobb az emésztésem, meg a táplálkozásom, elég gyakori hogy szelek gyötörnek itthon is, jó sokat fingok, recsegőseket és büdösöket, viszont a barátnőm előtt nyilván nem merek, mert azért ez elég kellemetlen..

Így mindig megfájdul a hasam

Volt már valaki hasonló szituban?

20/F

2023. jún. 25. 13:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ismerősöm, ő szex közben is durrogtatott.
2023. jún. 25. 13:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért nem vonulsz félre eregetni valahová? Meteospasmyl, Espumisan nem segít?
2023. jún. 25. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Menjél arrébb és intézd el a dolgodat, nem jó,ha visszatartod, van aki képes elájulni is.EZ emberi dolog, viszont ne egyél olyan ennivalót,ami puffaszt, és lehet nem ártana egy belgyógyászati vizsgálat sem.
2023. jún. 25. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ereszd el, ettől fog igazi férfinek tartani. Legjobb ha a takaró alatt, és utána ráteszed a fejére a takarót.
2023. jún. 25. 13:40
 5/12 anonim ***** válasza:
A holland kemence. 🤣
2023. jún. 25. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Amit a 3-as mondott. Ne egyél olyat, ami tudod hogy megviseli a beleidet. Ha figyelmes vagy, akkor tudni fogod melyik az az étel. De ha utazol vagy bármilyen olyan helyre mész, ahova azért nem lenne ildomos 2 percenként befingani, azt is vedd figyelembe.
2023. jún. 25. 13:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Én ugyanez lányban. Szerintem össze kellene jönnünk, és akkor probléma megoldva.
2023. jún. 25. 14:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Meglehet, hogy laktulóz vagy laktóz érzékeny vagy. Úgy tudom azok okoznak ilyen panaszt, esetleg gyümölcscukor vagy a glutén.
2023. jún. 25. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Egy belgyógyász ennyit mondana és elküldene kilégzési tesztekre.
2023. jún. 25. 14:43
 10/12 A kérdező kommentje:

Laktózérzékeny vagyok ez tény

De lehetetlen teljesen kikerülni..

Plusz azt vettem észre, hogy a szervezet valamennyire hozzászokik

Egy időben elkezdtem szedni tablettát mindig étkezésekhez.

Egyszer nem volt nálam és nélküle ettem, nagyon rosszul lett a hasam

2023. jún. 25. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!