Napi 2-3x nagyvécézés mennyire normális? Vagy csak gyors az anyagcserém?
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 16:18
1/11 anonim válasza:
Teljesen normális (napi 2-3 és heti 2-3 között normális). De nem jelenti azt, hogy gyors lenne az anyagcseréd, ez tévhit.
2/11 anonim válasza:
Az anyagcserének, mint komplex biokémiai folyamatrendszernek nem mutatója az, hogy te naponta hányszor szarsz. Ne a Nők Lapjáról tájékozódj. Egyébként igen, abszolút normális lehet napi 2-3 székletürítés.
3/11 anonim válasza:
De az is lehet, hogy nem normális. Nekem kb így esett le az, hogy nem bírja a gyomrom a glutént, hogy többször kellett nagyvécére mennem egy nap, ami addig egyáltalán nem volt rám jellemző.
4/11 A kérdező kommentje:
A hármas miért lett lepontozva?
Csak leírta az ő álláspontját
2023. jún. 11. 16:35
5/11 anonim válasza:
Ha nem híg, akkor nincs jelentősége. Pláne ha eddig is ilyen volt.
7/11 anonim válasza:
Teljesen normális, amíg normális állagú a széklet. Örülj neki, hogy ilyen jó anyagcseréd van!
8/11 anonim válasza:
7. De miért kell ennek örülni? Aki napi 1x megy, az kevesebb, mint fele annyi idővel letudja, kevesebbszer jelent gondot, ha nincs retyó a közelben és persze ugyanúgy nincs semmi baja egészségileg.
9/11 anonim válasza:
8-as, miért lenne akkora idő, az a kemény 2x max 3-4 perc, amíg kakál, töröl, kijön?
Ja, aki szrás címszó alatt 40 percet kotlik a wc-n, na igen, azt megértem :D
10/11 anonim válasza:
Szerintem tipikus, hogy aki napi többször megy, annak egy alkalom gyorsabb. Aki csak napi 1x vagy még ritkábban, annak keményebb anyagot kell kinyomni, tovább is tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!