Milyen diétát kéne tartani és milyen testmozgàst,hogyha csak a hasamból szeretnék leadni? futás kizàrva, és 3 műszakban dolgozom.
"Mert éhes vagyok, és mert megszoktam,meg van a napi rutinom!"
Ez nem épp úgy hangzik, mintha változtatni akarnál bármin is.
De legyen: kezdj el kalóriákat számolni a mostani bevitelednél egyél kezdetnek 500 kcal-val kevesebbet. Figyelj oda a fehérje bevitelre, egyél alapanyagokból készített, kiegyensúlyozott ételeket, hússal, zöldséggel, kerüld a hozzáadott cukrot, zsíradékokat, mirelit, és gyors kajákat.
Keress youtubeon edzős videókat, egy héten csináld 2-5 alkalommal. Az edzés időtartalma legyen minimum fél óra, plusz bemelegítés, nyújtás (10-10 perc legalább). Amikor nem edzel, menj el egy nagy sétára, legalább fél órára. Vagy elmehetsz edzőterembe, az alapgyakorlatokat megtalálod neten, a helyes kivitelezéssel együtt, példa edzéstervekkel egyetemben, vagy felbérelhetsz az elején személyi edzőt, aki ezeket megcsinálja neked az első hónapban (vagy ameddig szükségét érzed). Elmehetsz csoportos órákra, nyílt napokra is.
Minden nap kell mozogni? Nem kell pihenőt tartani?
Cukor helyett milyen alternatíva javasolt? Ma már kihagytam a főtt ételt vacsoràra, helyette avokadót ettem rozskenyérrel, és fél órát tudnék biciklizni, hétvégén több mozgás is beleférne. Köszönöm a tippeket, segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!