Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen diétát kéne tartani és...

Milyen diétát kéne tartani és milyen testmozgàst,hogyha csak a hasamból szeretnék leadni? futás kizàrva, és 3 műszakban dolgozom.

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 17:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha visdzavennétek a stílusból, nem vagyunk mi barátok!! Ki mondta hogy nem akarok változtatni?! Nem ez pont a kérdés véletlenül?! Az hogy én nem tudtam hogy így már nem szabadna annyit ennem, és mert nem tudok úszni (nem 35 évesen fogok megtanulni két gyerek mellett..), és mert a munkahelyemre csak autóval tudok menni,nem azt jelenti hogy semmit nem akarok tenni. Csak futni nem akarok, nem bírom és utàlom is! Az meg hogy kialakult egy rutin hogy mikor mit eszem,nem jelenti azt, hogy tartani is akarom!! Sehol nem írtam ilyet! Kérdezte valaki, válaszoltam.Ennyi. Nem kell puffogni meg kioktatni,megbàntani csak azér mert a szöveg mellett nincs név, és kép...
2023. jún. 1. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:

"Mert éhes vagyok, és mert megszoktam,meg van a napi rutinom!"

Ez nem épp úgy hangzik, mintha változtatni akarnál bármin is.

De legyen: kezdj el kalóriákat számolni a mostani bevitelednél egyél kezdetnek 500 kcal-val kevesebbet. Figyelj oda a fehérje bevitelre, egyél alapanyagokból készített, kiegyensúlyozott ételeket, hússal, zöldséggel, kerüld a hozzáadott cukrot, zsíradékokat, mirelit, és gyors kajákat.

Keress youtubeon edzős videókat, egy héten csináld 2-5 alkalommal. Az edzés időtartalma legyen minimum fél óra, plusz bemelegítés, nyújtás (10-10 perc legalább). Amikor nem edzel, menj el egy nagy sétára, legalább fél órára. Vagy elmehetsz edzőterembe, az alapgyakorlatokat megtalálod neten, a helyes kivitelezéssel együtt, példa edzéstervekkel egyetemben, vagy felbérelhetsz az elején személyi edzőt, aki ezeket megcsinálja neked az első hónapban (vagy ameddig szükségét érzed). Elmehetsz csoportos órákra, nyílt napokra is.

2023. jún. 1. 16:35
 13/13 A kérdező kommentje:

Minden nap kell mozogni? Nem kell pihenőt tartani?

Cukor helyett milyen alternatíva javasolt? Ma már kihagytam a főtt ételt vacsoràra, helyette avokadót ettem rozskenyérrel, és fél órát tudnék biciklizni, hétvégén több mozgás is beleférne. Köszönöm a tippeket, segítséget!

2023. jún. 1. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!