Nem tudok hízni. Milyen legálisan kapható szerek vagy orvos által felírható gyógyszerek vannak hízásra?
22 éves vagyok 165cm magas és 65 kilóról kezdtem a hízókúrám és most 4 év után vagyok 72. Szeretnék gyorsabban hízni amiért teszek is, de már unalmas hogy soha nem tudok jót enni mivel hányás küszöbéig eszek mindig. Naponta megeszek 4 duplaszendicset reggelire. Ebédre mindig legalább fél kiló disznó vagy csirke húst eszek lehetőleg zöldség nélkül 6-7 szelet kenyérrel meg ami jön még. Naponta így több mint fél kenyeret megeszek emellett heti egyszer 38cm-es pizzát eszek ami annyira olajos hogy végére a szemem is zsibog tőle. Hetente kétszer eszek mekiben ami általában három bigmac menüben. Igyekszem napközben is rengeteg csokit enni, pár zacskó csipszet, lemegy naponta legalább 3 Liter cukros üdítő és igyekszem mindig a legegészségtelenebb ételeket enni amennyiben lehetséges. Pár hónapja mindig van valami gyomorproblémám például hasfájás, hányás vagy hasmenés.
Szeretnék valami megoldást találni hogy jobban hízzak. Erre várok tippeket.
legálisan kapható "szerek" a hízáshoz...
szalona, töpörtyű, sütemények, fehérkenyér, stb...
Én ezeket javaslom.
Amugy aki nem tud hizni az valamijen mentális betegséggel küzdhet szerintem, mert hááát valjuk be a mai el lustult kényelmes világban elhizni aztán nagyon könnyű:D
Egyél baszki, ne gyógyszerezd magad
A kalória többlet bőven megvan
1#Szalonna, töpörtyű, fehérkenyér, süti megvan. Mentális betegség előfordulhat: pánik beteg vagyok erős szociális fóbiával amire gyógyszert kéne szednem, de nem szedek. Emiatt nem hízok?
Egyébként a terhesség nehezen kivitelezhető mert férfi vagyok.
Leírásod alapján kb 30ezer kalóriát eszel naponta, mégsem hízol. Te vagy az Flash?
Komolyra fordítva: Amíg kihánysz meg kifosol mindent, amit magadba tömsz, addig hiába zabálsz nem fogsz hízni. Menj el orvoshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!