Melyik a leghatásosabb tea, amely elősegíti a fogyást, zsírcsökkenést és segít a puffadáson?
Sok jót olvastam különböző teákról pl. rooibos, zöld tea stb., de érdekelne, hogy kiknek mi vált be.
És mielőtt még valaki ide kommentelné a szokásos: ,,A fogyáson nem segít a tea!/Edzeni kell és helyesen táplálkozni!/Oda kell figyelni mennyi kalóriát viszel be!" blablabla.... Ezzel én teljes mértékben tisztában vagyok, nem kell vele fárasztani, naponta edzek, diétázom már egy éve, viszont egy-két kilótól még szeretnék megszabadulni, ami nehezen megy le és sokan tanácsolták, hogy igyak ilyen-olyan teákat pl. a Wow-tól, én azonban valami természetesebbet szeretnék.
A kínai tea jó, de csak ha elgyalogolsz érte Kínába.
A teák max az ízük miatt jók, fogyni nem lehet tőlük, különben nem lenne 1 kövér ember sem. Ami neked a blablabla, na az a lényeg! Kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amit felhasználsz, csak ettől lehet fogyni, a többi kamu.
A zöld tea.
Más kérdés, hogy undorító íze van és nyilván nem lehet zabálni mellé mint egy disznó, ha fogyni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!