Király vok de te is 2 kérdése:
Egy nap mennyi szemétkaját esztek?
Figyelt kérdés
16/f (chips,csoki stb)2023. máj. 12. 07:52
1/8 anonim válasza:
Mivel most érettségizek így csoki minden nap volt a héten. Egyébként nagyjából 2hetente havonta egyszer eszem szemetet.
18/L
3/8 anonim válasza:
Hetente többször is. Csokit majdnem minden nap.
5/8 anonim válasza:
A csoki nem szemét kaja, mértékkel még egészséges is. Amúgy büszkén jelentem, hogy kb 30 éve nem ettem semmi ilyet. Fiatal koromban ettem párszor hamburgert, chipset is, de nem jött be egyik sem. Semmilyen Mcdonalds menüre nem cserélném el anyukám rakottkrumpliját, vagy bablevesét.
6/8 anonim válasza:
Általában semennyit, egy-két hónaponta egyszer ha eszek ilyet.
7/8 anonim válasza:
-a dietetikában nemlétező fogalomról beszélsz.
8/8 anonim válasza:
Kéthavonta 1x egy KFC.
Csokit nem szeretem, max havi egyszer egy csomag chips. Ha nassolni támad kedvem akkor pattogtatok kukoricát (nem a mikróban), vagy eszem egy almát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!