Fogyáshoz segítség?
Sziasztok!
Jelenleg 16 éves vagyok, és azzal fordulok Hozzátok, hogy nyár végéig le szeretnék fogyni, mivel túlsúlyos embernek tartom magamat.
Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm!
Azt először is megkérdezhetem, hogy hány centi és kiló vagy?
Egyébként egy valami használ, és az a kalóriadeficit. Persze a mozgás is nagyon fontos, de az étkezés a lényeg
Szerintem is kevés az 1k. Igazából az a lényeg, hogy találj egy jó balanszt.
Ha mondjuk találsz valami elfoglaltságot, vagy hobbit, ami sok talponléttel jár, már az is sokat dob. Én pl. 80-ról 70-re fogytam egy bizonyos munkahelyen.
Az 1000 kevés, főleg hogy 175 centi vagy. "A modellek 800at esznek" igen, az evés és/vagy testképzavaros modellek, akiket kihasználnak a modellügynökségek.
Igazából én továbbra is azt tanácsolom hogy ugyan legyél kalóriadeficitben, hiszen anélkül nem működik, de egyél finom és tápláló ételeket, igyál sok folyadékot, lehetőleg vizet, illetve végezz olyan mozgásformát amit szeretnél, és persze mindig pihend ki jól magad éjjel, az is nagyon sokat számít :) (1, vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!