Hogyan fér el belém ennyi kaja?
Figyelt kérdés
Reggelim: 2 sparos, péksütemény pultos croissant+1 banán
Tízórai: fagyasztott gyümis zabkása
Ebéd: 1 tányér paradicsomleves, 2 NAGY tányér csirkés, spenótos tészta, 2 linzer
Uzsonna: 1 jogobella joghurt és sajtos kifli
Vacsi: 32cm-es pizza (brokkoli, kukorica, sonka, sajt)
2023. ápr. 15. 19:41
1/10 A kérdező kommentje:
És még tudnék enni. Már csak azért nem folytatom, mert már szégyellem, hogy egy disznó vagyok.
2023. ápr. 15. 19:44
2/10 anonim válasza:
Nemed? Korod? :D Egyébként relatív, a gyomornak nagy a befogadó képessége, de függ attól is hogy mennyit mozogsz, mennyit alszol. Kalóriára viszont nem lehet annyira nagyon vészes, abban az esetben ha nem akarsz fogyni
3/10 anonim válasza:
Ez kalóriában sok, de megenni egyáltalán nem. Mondom ezt 50 kg-os nőként. Simán meg bírnék ennyit enni minden nap, volt is már rá példa. :D Persze ettől többet is.
4/10 A kérdező kommentje:
Én is vékony, kicsi nő vagyok és többnyire kisétkű, de ma nem tudom mi van velem. 😂
Nekem ez térfogatra is rengetegnek tűnik.
Általában egy tenyérnyi hússal és pár villányi körettel lerendezem az ebédet. Ma nagyon unatkoztam, lehet ezért ettem ennyit.
2023. ápr. 15. 19:49
5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy 25 éves nő, 167cm és 54kg.
2023. ápr. 15. 19:50
6/10 anonim válasza:
Unalmában valóban sokat tud enni az ember.:)
Majd holnap kevesebbet eszel.:)
8/10 anonim válasza:
Akkor nincs semmi baj, tényleg vékony vagy. Néha simán belefér ennyi is :)
9/10 A kérdező kommentje:
Az tuti nem vagyok, mert épp megvan. Amiatt is lehetne, de nem szoktam falásrohamos lenni. Inkább az unalom.
2023. ápr. 15. 19:53
10/10 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, egészségedre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!