Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire káros ha valaki...

Mennyire káros ha valaki megeszik egy 28cm-es pizzát sok feltéttel vacsorára?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, ha nem gyakran csinálja és nincs pl. refluxa vagy egyéb betegsége, aminek ez gondot jelenthetne.
2023. ápr. 13. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne káros?
2023. ápr. 13. 20:53
 3/9 anonim válasza:
11%
A nagy vacsora nem túl egészséges. Van a mondás, hogy reggelizz úgy mint egy király, ebédelj úgy mint egy polgár és vacsorázz úgy mint egy koldus. Lefekvés előtti 3 óràban már nem tanácsos enni, és így üres gyomorral tudsz lefeküdni, így az emésztőrendszer is tud pihenni éjszaka.
2023. ápr. 13. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Hát utolsó ne haragudj, ennyi ésszel elmehetnél legelni. Üres gyomorral nem is tudnék lefeküdni aludni.
2023. ápr. 13. 21:03
 5/9 anonim válasza:
36%
Minden csak szokás kérdése:) Ha a nap folyamán elfogyasztod a szükséges táplálék mennyiséget estére igazán nem is esik jól már enni.
2023. ápr. 14. 04:22
 6/9 anonim ***** válasza:
43%

Lefekvés előtti 3 óràban már nem tanácsos enni, és így üres gyomorral tudsz lefeküdni - hármas, igen, játszottam ilyet, mikor ostoba voltam, és bekajáltam, amit a női magazinok írnak.

Hajnalban majdnem elájultam, úgy leesett a vércukorszintem.

2023. ápr. 14. 13:41
 7/9 anonim válasza:
0%
Amikor nem ettem vacsorát az éhgyomri vércukrom 2,9 és 3,5 között mozgott. 2,9-nél sem volt semmi bajom. Ha ájulás fenyegetett akkor vércukor probléma lehet szerintem, de nem vagyok orvos megjegyzem. Most hogy vacsorázom (hiszen kismama vagyok) az éhgyomrim 4,7 már.
2023. ápr. 14. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt amikor én is elszórakoztam ezzel, hogy nem eszek már este csak keveset, mert beijesztettek hogy ez káros, meg ettől hízik az ember, aztán egyrészt ez így marhára nem igaz, másrészt korgó gyomorral rohadtul nem tudtam aludni normálisan. Mikor már kezdtem olyan lenni mint a mosott szar, mert nem tudtam kialudni magam, be is fejeztem ezt a hülyeséget. Nem tudom ki találta ki, de kívánom, hogy ő ne egyen soha 6 után🤣 és jó sokat szenvedjen.
2023. ápr. 16. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsóval. Nem attól hízik az ember ha lefekvés előtt eszik, hanem attól ha túl megy a kereten és ez már délig is megtörtenhet. Semmi értelme szenvedni ezzel a 18 után nem evés dologgal főleg ha valaki nem alszik el este 8 kor. Ettem már vacsorára 32 centis pizzát is mégse híztam, és biztos hogy nem alszom el úgy hogy ne egyek.
2023. ápr. 17. 06:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!