Miért mondják, hogy a köles (köleskása) lúgosít? Illetve hogyan lúgosít?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 23:56
1/3 anonim válasza:
Mivel ez a "lúgosító" baromság csak a női magazinokban létezik, a valóságban, a gasztroenterológiában nem, ezért sehogyan nem lúgosít a köles.
2/3 anonim válasza:
Lehet arra gondolnak, hogy mivel rostosabb, megköti a savat valamennyire a gyomorban.
A könnyen emészthető, pörkölt, égetett, sült olajos, fűszeres ételek pedig fokozzák.
Egész test szinten nem lúgosít.
3/3 Ypszilon1980 válasza:
A lúgosításnak ehhez semmi köze, az teljesen mást jelent, ezt te önmagadtól nem tudod szabályozni ételekkel. Kémhatást nem tudsz elvinni a másik irányba. A természetgyógyászatban értendő lúgos étrend a szervezet sejtjeit körülvevő testfolyadékok kémhatását érdemben nem képes befolyásolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!