Lehetséges hogy azért lettem alacsonyabb a kelleténél mert mindig kimerült voltam és keveset ettem tinikoromban?
Szüleim magasak, kiskorban sem voltam sosem alacsony gyerek, mindig a tornasor eleje fele álltam.
De aztán tinikorban mindig korán kellett kellnem, későn feküdtem, suliban nagyon elfáradtam a sok tesi miatt, szorongtam és helytelenül táplálkoztam.
(Később kiderült hogy betegségem van és azért nem bírom a tesit).
Lehetséges hogy azért lettem ekkora? Átlag magas vagyok, de a családfából kiindulva sokkal magasabbnak kellene lennem.
Ja meg az is fura hogy már 14-15 éves koromban elértem ezt, és azóta nem nőtem.
Ez egy baromság. Lehet nem a szüleidre hasonlítasz, hanem a nagyszülőkre.
A test magasságot soha nem befolyásolta az életvitel. Max a súlyodat, de nem a magasságot!
Persze. Nekem is volt hasonló, amikor egyetemre mentem és normálisan kezdtem el táplálkozni, utólag visszagondolva nem is értettem, hogyan bírtam ki a napokat úgy, hogy néha csak egy szendvicset vittem, utána meg du. négykor kajáltam először normálisan. Azért aztán volt, hogy menzán is ettem, hamarabb feküdtem, hogy kipihenjem magam reggel 5.30-ra... meg stb. de azért túlnyomó részt nem ez volt a jellemző. A táplálkozás nagyon fontos, nem véletlenül hangsúlyozzák annyira.
De azért a te esetetben nem feltétlenül csak ez lehet a probléma.
"Szüleim magasak"
Attól még az apád lehetett alacsony...
:)
8 apámra hasonlítok:)
és mindenki magas nem csak a szülők
Hát, akkor viszont így jártál, ezt kell elfogadni.
Úgy se tudsz ellene mit tenni.
Te vagy a kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!