Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit gondoltok, elérhető cucc...

Mit gondoltok, elérhető cucc nélkül?

Figyelt kérdés

180 cm és 78 kg vagyok. 2 hónapja edzek saját testsúlyommal és most kezdek tömegelni ( 8000 kcal/ nap ) . 3 szilárd, 3 tömegnövelő turmix( 1250 kcal/ db) 1 esti snack plusz túró vagy mogyoróvaj . Vitaminok, kreatin megy 320 gramm protein/ nap. Az edzést teremben folytatom fekvenyomás, guggolás, Military press, Deadlift ezek a fő gyakorlatok heti 5 nap 3x10 szettek és a többi meg osztott, de heti 4 nap hasra plusz plank.

Szerintetek ez a test kb 180 cm- hez kb. hány kiló. Én olyan 110 te tippelnék.

[link]

Köszönöm a válaszokat.

2023. márc. 22. 13:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"a lehető leghamarabb akarom elérni a 110 kilót"

De miért pont a 110 kilót? Az miért jó, hogy felszedsz 2-3 kiló izmot, és ezzel együtt 30-40 kiló zsírt? Nyilván ha ezt csak pár hónapig tervezed, akkor minden bizonnyal nem fogsz meghalni infarktusban ettől, de akkor is felesleges, értelmetlen, kontraproduktív. Egyedül élsz? Vagy anyudék tartanak el? Nem sértésből, csak hát én elég jól keresek szerencsére, de napi ekkora ételmennyiséget még én sem tudnék finanszírozni feleség, gyerek, háztartás, egzisztencia fenntartást mellett. Ráadásul nem tudom, hogy hogyan fogod ezt bírni. Én a legdurvább tömegelési ciklusaimban sem bírtam megenni napi 5000 kalóriánál többet.

2023. márc. 22. 14:39
 12/21 anonim ***** válasza:

Miért akarsz behízni, mint valami malac? :D

Elhízni bárki tud. Imádom, amikor mindenki azzal jön, hogy X kgot hízott X idő alatt. Ez miért lenne érdem? Zabálni bárki tud. Sőt, gyakorlatilag én képes vagyok megenni szerintem 10.000 kalóriát is "tiszta" ételből (azaz nem olyanokból, amiknek magas a kalóriatartalma kis volumenért cserébe), szóval nekem az a nehéz, hogy visszafogjam magam, mert tudom, hogy izomépítést tekintve szintentartásnyi kalória + 100-200-nál NINCS értelme többet bevinni.

1.6g/testsúlykg fehérjénél többet bevinni izomépítést tekintve NINCS jelentősége. Ez tudomány, ezt nem tudod meghazudtolni. Sőt, 2g felett már inkább hátráltató tényező is a magas fehérjebevitel.

"Az edzést teremben folytatom fekvenyomás, guggolás, Military press, Deadlift ezek a fő gyakorlatok heti 5 nap 3x10 szettek"

Lehet nálam vannak értelmezésbeli problémák, de te heti 5 nap pihenő nélkül fogsz guggolni, fej fölé nyomni, felhúzni? Regenerációról hallottál már? (Azt halkan jegyzem meg, hogy a felhúzás a világ leghaszontalanabb gyakorlata, ha az izomépítés a célod)

Így nem nagy leszel, csak egy zsíros valami. Ha elérted a kívánt súlyt mit fogsz csinálni? 3-4 hónap alatt kb. építhetsz reálisan 2kg izmot, ha jó a genetikád és mindent tökéletesen csinálsz.

Te fel akarsz szedni most 30kgot 4 hónap alatt. Az szerinted érdem, ha valaki szed magára +28kg zsírt? :D Mi értelme ennek?

Mi a cél? Ha egy egészségtelen (merthogy ez az, kb 30kg felesleg lenne rajtad), elhízott valami, akkor jó az ötlet. Sok sikert! :D

2023. márc. 22. 14:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Tényleg semmi értelme amit csinálsz, hallgass már az előtted lévőkre. De én tényleg nem hiszem el lassan, hogy nem trollkodsz.

A tipikus fehérjeitalok, mellé eszik annyit, amennyit 2-3 nap alatt kéne és beakar hízni.

Mint a szokásos troll

2023. márc. 22. 14:50
 14/21 A kérdező kommentje:
11- es. Jelenleg egyedül élek külföldön, barátnőm van de külön lakunk. A fizetésemre nem panaszkodom, megengedhetem magamnak. 7 étkezésemből kettőt a munkahelyem adja idézőjelben mert persze egy kisebb összeget levonnak havonta. 12- es. Nem akarok kórosan elhízott lenni csak mielőtt elkezdtem az edzést utánna olvastam dolgoknak. Te is jókat írtál, igen ez tudomány , de ne mondja nekem senki hogy az a test ami a videón van naturálban 500 kcal plusszal hozható. Tudom nem akkora durranás de ahogy én olvasgattam tisztán ( kox nélkül ) azért kell enni hogy az ember nőjön . Tojás, tészta, marhahús, tonhal, stb.
2023. márc. 22. 14:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát szerintem továbbra is egy felesleges ökörség ez, de ha te fanatikus vagy, akkor csináld, hajrá, tényleg! Érdekes kísérlet, sőt még akár jó dolog is kisülhet belőle, úgyhogy a következő hónapjaidat mitől ne szentelhetnéd erre. Ha belebuksz, az is egy tanulság, ha jól jössz ki belőle, az is. Legalább a magadfajta állatok csinálják ez a sportágat, nem csak tudományoskodnak a YouTube videók előtt. 3-4 hónap múlva azért pattinthatnál egy képet a formáról, mert rohadt kíváncsi lennék, hogy a progresszív erőedzés és a 8000 kalória kombója mit tud kihozni egy kezdő naturálból.
2023. márc. 22. 15:08
 16/21 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Voltak közöttük hasznosak is. Én azért ha már elkezdtem végigcsinálom. Vagy lesz belőle valami vagy küldőm majd a selfit a vágóhídról vagy a hullazsákból.😀 Azért még nézegetem a kérdésem hátha valaki elmondja hogy mit csináljak hogy úgy nézzek ki mint az a srác a videón.

További szép napot mindenkinek.

2023. márc. 22. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:

14#

Egyértelmű, hogy nem hozható 500kcal plusszal naturálban, legalábbis rövid idő alatt nem. Nem értem, mi olyan van ebben a fizikumban, ami miatt ez neked tetszik? Ha ennyire nagy akarsz lenni, akkor inkább told az 500kcal pluszt sok sok éven keresztül. Ennek még talán lenne is értelme, mert így több izom lesz rajtad.

Naturálban, ha a lehető legnagyobb izomtömeget akarod felszedni, akkor kell a kalóriatöbblet, de ennek semmi értelme nem lesz, amire készülsz.

Hiába leszel napi szinten több ezres többletben, nem lesz gyorsabb az izomépítésed. Miért akarsz zsírt felszedni?

Tegyük fel, hogy nem hallgatsz ránk, és elkezded. 4 hónap után mi fog történni? Leszeretnéd majd diétázni. Ez 100%, mert ezt tartani nem lehet komolyabb egészségügyi gondok nélkül. Ez már az a szint, ahol kb. a cipődet bekötni is nehezedre fog esni és a zoknit sem tudod felvenni anélkül, hogy ne fáradnál el.. Nem kis munka egy ilyen nagy testet cipelni. A testépítőknek sem egy leányálom, amikor 130-140kgosan aludni sem tudnak csak géppel. (pl, Bereczki Krisztián)

Tehát: Leszeretnéd majd diétázni. Meddig fogsz diétázni? 3 évig? 16 hétnél tovább az emberi szervezet képtelen egy adott dologra 100%-osan fókuszálni, ezért jobb esetben minden 4. hónapnál be kellene iktatnod egy pár hetes szintentartást. Tekintve, hogy lesz rajtad kb. 30kg felesleg, ez tényleg több éves projekt. Egyszerűen hülyeség, és semmi értelme. 2kg izomért cserébe felszedsz 28kg zsírt.. 28kg zsírt lediétázni normál esetben 56 hét lenne (mert fél kg zsírnál többet elvileg nem tudsz leadni egy tanulmány szerint). 56 hét, minden 16. hétnél 1-2 hét szintentartás.. :D Értelmetlen.

180cm és 78kg vagy. Ha a cél egy szép, esztétikus, egészséges fizikum, akkor szintentartásnyi kalória + 200-nál többet ne egyél. Eddz progresszíven, legyen a cél mondjuk 90kg, majd 2-3 év után, amikor ezt elérted, lediézátol. Ennek van a legtöbb értelme. (Sőt, ha rám hallgatsz, leadsz pár kgot, egy alacsonyabb testzsír%-ra lemész, és onnan kezded el az izomépítést szépen lassan, én ezt tenném)

Én már többet nem tudok tenni, ha így sem tudunk meggyőzni, akkor csak csináld, ahogy jónak látod, de 10000%, hogy megfogod bánni.

2023. márc. 22. 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha úgy akkarsz kinezni mint a srác a videóban akkor koxal 3-4 év kemény progresszív edzés napi kb 3500-4500 kcal és 2-3g/tskg fehérje és kész. A sajat nagy terveddel csak be fogsz hízni mint állat.
2023. márc. 22. 15:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy a #18 írja.

A srác sem 3-4 hónap alatt érte ezt el.

Ha valamiért tényleg így akarsz kinézni (amit még mindig nem értek, hogy miért.. semmi előnye nincs, cserébe mozogni is alig fogsz tudni), akkor +500kcal többlet mellett 3-4 év alatt ez reális lehet, de 3-4 hónap alatt ez teljesen baromság.. Nem lehetetlen 3-4 hónap alatt 110kgra felmenni 78kgról, de nem fogsz úgy kinézni, ahogyan Ő, mert ezt Ő sem ennyi idő alatt érte el.

2023. márc. 22. 15:27
 20/21 anonim ***** válasza:
A véleményem röviden: ez úgy blődség, ahogy van. Teljesen irreális célokat tűztél ki magadnak.
2023. márc. 22. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!