Mit gondoltok, elérhető cucc nélkül?
180 cm és 78 kg vagyok. 2 hónapja edzek saját testsúlyommal és most kezdek tömegelni ( 8000 kcal/ nap ) . 3 szilárd, 3 tömegnövelő turmix( 1250 kcal/ db) 1 esti snack plusz túró vagy mogyoróvaj . Vitaminok, kreatin megy 320 gramm protein/ nap. Az edzést teremben folytatom fekvenyomás, guggolás, Military press, Deadlift ezek a fő gyakorlatok heti 5 nap 3x10 szettek és a többi meg osztott, de heti 4 nap hasra plusz plank.
Szerintetek ez a test kb 180 cm- hez kb. hány kiló. Én olyan 110 te tippelnék.
Köszönöm a válaszokat.
"8000 kcal az meg nem egy egetrengető mennyiség"
Tekintve, hogy profi kártyás versenyzők bőven nem esznek ennyit, ezért de, egetrengető mennyiség, ami felesleges és egészségtelen. Hagyj azért valamit nekünk is a boltban, köszi.
"van aki ennél többet eszik"
Ki eszik ennél hosszútávon ténylegesen többet? Kyriakos Grizzly? Aki hosszútávon 8000 kalóriát, vagy annál nagyobb energiabevitel tol, annak a szervezete hamar beadja a kulcsot. Egyébként mi a cél? Izmosabb nem leszel ettől az ökörségtől, de könnyen leszel 150 kilós disznó.
A profi kártyás versenyzőket kár példa ként felhozni. Összes tele van és jó nekik, de sajnos én sem anyagilag sem ismeretségileg ( dokik ) nem állok úgy hogy egy kalap álá lehessen venni velük. Meg nekik nem is az a cél hogy minél nagyobbak legyenek. Vagyis nem csak az.
Ha valakinek van valami tanácsa hogy mit csináljak mi helyett vagy hogy lenne jobb akkor ne fogja vissza magát. Megköszönném. Ezt a diétát pedig olyan 3-4 hónapig gondoltam utánna valami kényelmesebbre váltani.
Köszönöm a válaszokat és persze mindenkit fel pontozók. 😀
"úgy lehetek nagy ha nagy a testzsír százalék"
Nem. Minden vizsgálat azt mutatja, hogy kalóriatöbbletben semmivel sem gyorsabb az izomépítés, mint szintentartó kalóriabevitel mellett. A kalóriatöbbletre szimplán azért lehet szükség, hogy az egyén meggyőződhessen arról, hogy a szintentartó bevitel tutira megvan. Ez a kalóriatöbblet mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból 200-300 kcal pluszt jelent, nem napi 8000 kalóriát. Vagy te most nem is izmos akarsz lenni, csak simán Obelix?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!