Ez egy jó női forma? Cucc nélkül megvalósítható?
Nekem hasonló a formam, 3 év edzesmulttal persze kevesbe kerek, mert ennél magasabb vagyok és persze natural is. De a testzsirom van ennyi , definiciok, alakom is hasonloak, de izomtomeg még nincs ennyi. Szerintem ha kitartóan csinálod a diétát és edzést és jo genetikad van(tehát pl eleve széles vall, hat, v alak, genetikailag definialtabb hasfal, könnyen szálkás maradsz és no létedre egész könnyen megy az izomepites) 5-7 év alatt valami hasonlót elérhetsz naturalkent. Persze valószínű nem leszel ilyen kerek natúrban. Jo ha van kis sport múltad is Én pl crossfiteztem 3 évig a súlyzós testepito edzések előtt.
Egyébként a képen Brooke Ence profi crossfit versenyző van aki korábban táncos is volt. Tehát ő aztán tényleg sok sporttal, mozgás formával erte el a jelenlegi fizikumát de azt sem szabad elfelejteni hogy elit sportolóról van szó, akinek az izomtömeg, izomero és szálkás fizikum alapkövetelmény és biztos hogy teljesítményfokozókat szed a versenyekre készülve.Tehát ő tuti nem natural ettől függetlenül minden tiszteletem elotte, kitűnő atléta, de azt nem szabad elvárni hogy hobbi szinten te pont ilyen fizikumot hozz és tarts is éves szinten.
Nőként kizárt, hogy ezt elérd.
Látszik a széles állcsonton, a szárazságon meg a kerekségen, hogy tuti nem naturál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!