Lassan már 1 hete nem eszek normalisan, pl egy napi etkezesem: suliba szendvics, ebédre nem agyon vezsek semmi max kis nasit, vacsira meg vmi pirítós vagy szendvics. Többi lent ⬇️?
Szval en szerintem evészavarom van van h nem kívánom a kaját és van h nagyon imádok enni. De elmúlt hétben alig ettem csoki éltem mensim miatt,(tegnap jött meg) tegnap nagyon fájt az alhasam, es mar ez a második alkalom h ha teel eszem magamat vagy gyorsan eszek utána kb 1 órával elkezdek oklendezni vagy ha erzem://
Most is ettem sütit hanyingerem lett utána egyből, es ettem levest akkor is ereztem kicsit, de most is hanyingerem van, tegnap meg ma sem tettem rulsokat, tegnap egy felxrantotthust, es csirkét meg csokit, ma meg húslevest és sütit meg csokit,
Félek hogy valami gyomorfekelyem van v vmi://
Csak azért hiszem eut mert oklendeztem amikor bezabaltam, es ez mostanaba van velem:(( meg hanyinger, nem hiszem h a mensim miatt mert ma már nem fájt csak reggel, szval nem is bírt volna felsugarozni a fajdalom ha úgy van...
Szerintetek mi lehet ez?
Egészségügyi probléma lehet szerintem. Étkezési zavart nem tartom valószínűnek, mert még csak egy hete tart, meg nem írtad hogy nem lennél elégedett a kulsoddel vagy kövérnek gondolod magad.
"Van hogy nem kívánom a kaját és van hogy nagyon imádok enni"
Ezzel szerintem minden ember így van, és ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!