Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kreatin mellèkhatàsa?

Kreatin mellèkhatàsa?

Figyelt kérdés

Kreatintól lehet gyakori vizelèsi inger illetve szájszàrazság, v ez mastól lehet? Persze sok vizet is iszom mellè,de nem tudom,H kreatinnak tudható e be.

Olvastam,H nincsenek nagyon mellèkhatàsai,de gondoltam megkèrdem hàtha tapasztalt màr valaki hasonlót

2023. márc. 8. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
33%

Fokozott vízvisszatartás,ödéma,vizenyő a testen,visszérben fokozott pangó folyadék,aritmiás zavarok,magas vérnyomás a visszatartott víztől,kamrai tachicardia a vér vizfelvevő képessége miatt,koleszterin és triglicerid eltolódások,vese funkció megváltozás.

Üdv egy sportdokinál melózó.

Heti szinten van ilyen fiatal akinél ezek előjönnek több kevesebb mellékhatás kombinációval.

2023. márc. 8. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

#3 kedves sportdokinál melózó... Mesélj még.

Szerintem a koxal kevered. Igen vannak ilyen "orvosok" és "szakasszisztensek" akik a proteinport és a legál tápkiegeket is doppingnak nézik. "Mert hogy belekeverik a koxot a protein porba hogy jobban hasson" SZERINTÜK..

Igen és eladják még olcsóbban koxal együtt. Ez aztán a biznisz,sok esze lehet annak is aki ilyet állít. Aztán egy felülvizsgálat során meg repül az egész gyártócég..

Ha belegondolok hogy az ilyenek végeztek egyetemet,és osztják az észt az egészséges táplálkozásról életmódról (még kórosan elhízottan is!!) szerintem az elszomorító.

Kicsit tájékozódni kéne a Sporttáplálkozás területén és képezni magunkat ha már az egészégre nevelésre adták a fejüket.. Na meg utána nézni, milyen szigorú feltételeknek kell megfelelni a Magyarországon forgalmazott és gyártott táplálék kiegésztőknek. (Akár az OGYÉI oldalán)

A kreatinnak nincs mellékhatása.. A húsokban is megtalálható főleg a marhába. Most ha telezabálom magam marhahússal, akkor kijön rajtam az egyes hozzászóló által írt mellékhatások? BAROMSÁG

2023. márc. 8. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:
93%

Nyugodtan le lehet pontozni attol meg dagadtak maradtok EÜ-s létetekre.

Konditermet látattok már? Igen,de csak képen 😁😁😁

2023. márc. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!