Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételektől lehet hízni?

Milyen ételektől lehet hízni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Elegem van már abból,hogy bármit és bármennyit eszek egyszerűen nem tudok hízni.Jelenleg 52 kg vagyok 18 évesen!!!5 évvel ezelőtt voltam egy teljes körű kivizsgáláson mert akkor voltam 30 kg.Beszéltem dietetikussal ő sem vett észre semmi furcsát a táplálkozásomban,valamint a vizsgálatok is megalapították hogy nincsen semmi bajom.4 évet sportoltam(bokszoltam versenyszerűen),de fél éve abbahagytam.Ezalatt az időszak alatt sem erősödtem szinte semmit...Így néz ki egy átlagos napi étrendem:Reggelire mindig valamilyen pékárut eszem(általában fánkot vagy csigát).Tizóraira a suliba

eszek egy két szendvicset esetleg néha mellé veszek a büfében pékárut.3 óra körül szoktam ebédelni.Evedre mindig meleg ételt eszek(tészta,főzelék,hús stb...).Délután joghurtot vagy kefírt szoktam enni mellé kiflit.Vacsorára pedig eléggé változó hogy mit eszem.Van hogy melegszendvicset,van hogy pizzát vagy hamburgert.Emelett elég sok kólát és kávét iszom,ami tudom,hogy egészségtelen! Tudnátok esetleg valamilyen tanácsot adni táplálkozás terén.Milyen ételeket egyek?Miből mennyit?Milyen ételek,italok hízlalnak stb...

2023. márc. 5. 13:18
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hogy miért akarok hízni?Mert 18 évesen 52 kg vagyok azért
2023. márc. 5. 14:05
 22/29 anonim ***** válasza:
20-as: na, most jól megéheztem! :)
2023. márc. 5. 14:15
 23/29 anonim ***** válasza:
21: és hány cm magas vagy ehhez?
2023. márc. 5. 14:16
 24/29 anonim ***** válasza:

20: akkor te naponta vagy hatszor eszel, gyakorlatilag egész nap - nem csoda, ha lefáraszt...

Esetleg próbáld meg, hogy naponta csak háromszor eszel, de dupla annyit.

2023. márc. 5. 14:18
 25/29 anonim ***** válasza:

Fiatalkorban egyébként jellemző, hogy gyorsabb az anyagcsere. Ráadásul az anyagcserét nagyon sok minden befolyásolja (pl genetika vagy a bevitt tápanyag minősége)

Az igaz, hogy ha hízni akarsz akkor kalóriatöbbletben kell lenned viszont ha a genetikád miatt gyors az anyagcseréd akkor kalóriatöbblet mellett sem lesz igazán intenzív és látványos a hízás mértéke.

Én is ilyen vagyok egyébként viszont teljesen egészséges, ahogy te. Ez van. A fő, hogy egészségesek vagyunk. Aztán a korral úgyis feljönnek majd a kilók.

2023. márc. 5. 14:22
 26/29 A kérdező kommentje:

25:úgy legyen!

23:170cm vagyok elég kicsixd

2023. márc. 5. 14:35
 27/29 anonim ***** válasza:

25: mázlisták! :(

26: akkor nem is vészes, ne ess kétségbe! Edd, ami jólesik! :)

2023. márc. 5. 14:43
 28/29 anonim ***** válasza:
Ez biztos hogy kamu. Ha bármikor is 170 cm-esen 30 kg voltál már mnem lennél itt...
2023. márc. 6. 22:09
 29/29 A kérdező kommentje:
Fogyatékos vagy?Mondtam hogy 5 évvel ezelőtt voltam 30kg.Szerinted 5 éce is 170 cm voltam?Gyere le jóisten
2023. márc. 7. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!