Has laposítás szimplán étkezéssel sikerülhet ?
Működhet, ha csak az étkezésre figyelek oda, de nem sportolok/ edzek rendszeresen ?
Bevitt kalória mennyiségre figyelve van , alacsony zsír (gramm) mennyiségre figyelve van, magasabb fehérje (gramm) figyelve van.
Ha működhet kb mennyi idő lehet a változás, ha átlagos testalkatú vagyok és csak szeretném, hogy laposabb legyen a hasam?
28/ F - jelenleg 75 kg / 175 cm.
82 kg-ról sikerült leadni ennyit.
Bocsi, ha hülye kérdés ..
Nagyon köszi a választ. Igen, tudom hogy nincs helyi fogyás. Többnyire az első az arc majd karok és így tovább és az utolsó a has ahonnan fogyni kezd az ember.
Sajnos genetikailag nem vagyok az izmosabb fajta, éppen ezért is figyelek a magasabb fehérje bevitelére is , hogy megmaradt izmom is nehogy elfogyjon 😂
Ettől függetlenül otthoni edzést szoktam végezni heti 1-2 alkalommal, ami többnyire kardio szokott lenni. Illetve néha “hasi edzés” (nem felülés) és fekvőtámasz.. stb.
Valamiért kivagyok a fekvőtől is , gyenge vagyok hozza és faj 😅😅 de igyekszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!