A fehérje shaket beleszámoljam a napi kalóriámba?
Figyelt kérdés
Szóval tejjel iszom, kb 100 kcal van 200 ml tejben, 25-30g fehérjében meg 100 kcal-a eltérően a márkáktól ízektől stb.. , de most alapozzunk a körülbelülra, ami itt 180-200 kcal. Beleszámoljam ezt a napi "étkezésembe", tehát ha 2500 kalóriánál járok, és megiszom, akkor utána 2700-al számoljak tovább? vagy csak ételeket számolunk bele a napi kaloria mennyiségbe?2023. febr. 27. 20:08
1/9 anonim válasza:
Miért ne kéne beleszámolni a fehérje turmixot is? Az nem kalória? Az nem szívódik fel?
3/9 anonim válasza:
mindent bele kell számolni a napi kcalbevitelbe, mert ha nem teszed olyankor jönnek a "kalória deficitben vagyok, akkor miért nem fogyok?" jellegű kérdések.
4/9 anonim válasza:
Dehogy kell. Ilyen gezemicékkel ne bajlódj.
Házi sült sertészsír, kolbász, hurka, szalonna, disznósajt, tepertőkrém. Ezeket eszi egy igazi férfi. Gyönni fog a tömeg pikkpakk.
5/9 anonim válasza:
Persze hogy bele kell számolni. A folyadékok an is van kalória, mondjuk a fehérjepor pont nem folyadék.
6/9 anonim válasza:
Mindent bele kell számolni, különben fogalmad nem lesz, hogy kalóriadeficitben vagy, vagy kalóriapluszban, és ha tartósan nincs róla fogalmad, akkor nem fogsz 1-ről a 2-re jutni.
8/9 anonim válasza:
Én pl. a kólát nem számolom, abból csak pisi lesz. Megiszok mindennap 2 litert. Még mindig nem értem miért vagyok dagadt.
9/9 anonim válasza:
Én a vörösbort nem számolom bele, mert papám azt mondta, hogy a bor vérré válik. Napi 3 liter bort iszok, csont és bőr vagyok, 30 évesen 50-nek nézek ki, és eléggé züllött fejem van. Mi lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!