Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak,hogy egyen a 7...

Mit csináljak,hogy egyen a 7 éves lányom?

Figyelt kérdés
Most februárba töltötte a 7évet a kislányom.Kis alacsony kb 123 cm és vékonyka 18,5kg .Válogat az ennivalóban és alig eszik valamit.Most már több mint 1 hete beteg,benne van ebbe a vírusba ami most van(láz,köhögés,orr folyás,)Így ppáne nem eszik.Sőt,ha beteg fogy is.Kapja a bérescseppet 3 hete kb.Szerintem megkérem az orvost,hogy küldje el vérvételre mert már teljesen kétségbe vagyoknesve,hogy nem akar enni.Ilyenkor még a chips,csoki sem megy nki.Üdítőt,tejet iszogat.

2023. febr. 26. 22:33
1 2
 11/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha a doki miatt jobban fog enni és nem lesz válogatós, akkor oké, de szerintem emiatt direkt megszuratni azért...., majd ha meggyógyul, akkor kell valahogy evésre ránevelni. Nem igazán értem mit várunk egy vérképtől.
2023. febr. 27. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Hagyd békén, majd enni fog.

Öcsém konkrétan 13 éves koráig kirázólag a tejfölös-sajtos tésztát a rántott húst és a párizsis szenvdicset ette meg.

Most mit tudsz csinálni vele? Le nem nyomhatod az ételt a torkán.

2023. febr. 27. 14:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos ő meg a szendvicset sem eszi.Ledugni nem is akarom a tirkán csak idegesit,hogy epp,hogy kocsit hizik,utana lefogy.Es igy is sovanyka.Lehet verszegeny lenne?Dr egyszer azt mondta.
2023. febr. 27. 14:56
 14/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet, lehet, de akkor erre miért nem vizsgálta ki?
2023. febr. 27. 15:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta,ha tovabbra sem eszik akkor fogja,de ut eszegetett,m9st 2 hete megint nem miota beteg.Szombatin hanyt es azota jobban nem mert enni mert fel,hogy hanyni fog.
2023. febr. 27. 18:10
 16/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát akkor nem értem, megvan az oka, ez az apró részlet kimaradt. Majd, ha jobban lesz, akkor fog enni, nem kell erőltetni, ha beteg. Nem értettem sosem ezt az etessük a gyereket, ha kell ,ha nem dolgot.
2023. febr. 27. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!