Mit csináljak,hogy egyen a 7 éves lányom?
Tegnap nálunk volt a kislányom pár barátja. A 4 éves kisfiú anyukája mondta, hogy a gyerek nagyon válogatós, a rántott húsról csak a panírt eszi meg, a tejbedaráról csak a kakaót stb. Elé tettem a rántott húst, egyből mondta a gyerek, hogy ő csak a panírt kéri. Mondtam, hogy rendben, van rajta az is, harapj bele és érezni fogod. Meg is ette az egész húst. Utána szólt, hogy szomjas. Mondtam, hogy oké, öntök neki vizet. Erre a kisfiú, hogy ő szörpöt kér vagy kakaót, mondtam, hogy ezek nincsenek (pedig voltak itthon), mire a válasz az volt, hogy rendben, jó lesz a víz is, majd egész nap csak azt ivott mindenféle hiszti nélkül. Este a fiú anyukája mondta, hogy akkor az a baj, hogy ő mindig azt ad neki amit kér, egyből leszedi a panírt a húsról, ha nem eszik ebédet, akkor ad valami édességet, hogy legalább annyit egyen stb.
Nem kell megijedni ha nem akar ebédelni, úgyis éhes lesz ha nem kap helyette édességet meg üdítőt. Persze ettől függetlenül lehet, hogy a lányodnál más baj is van és tényleg nem árt egy kivizsgálás, de szerintem csak "jól lakik" az üdítővel meg a chipszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!