Kifejezetten (6,7 éves) sörpocakot milyen szabad kinti tevékenységgel sporttal lehetne lefaragni? (35 F)
Figyelt kérdés
Sajnos az elmúlt években nem nagyon volt időm semmire.Azt hallottam,hogy a futás az ártalmas ilyenkor mert terheli már az izületeket.
Reális változást hány hónap múlva lehet tapasztalni?
2019. júl. 27. 09:28
1/8 anonim válasza:
Kerékpározás, úszás. Mindkettő hatásos, az utóbbi macerásabb hétköznap.
2/8 A kérdező kommentje:
Gondolom szigorú diétával kombinálva a kerékpározást!
2019. júl. 27. 10:00
4/8 anonim válasza:
Nem kell extrém szigorú diéta. Ha kiiktatod a sört, kenyeret pörkölttel, cukrász és péksütiket, az már jó.
5/8 anonim válasza:
Enni azért volt időd.
Ha abból mindig elvettél volna 5 percet, még csak sportra sem kellett volna fordítani az időnyereséget.
6/8 A kérdező kommentje:
Ki kell,hogy ábrándítsalak! Egyáltalán,de egyáltalán nem volt időm enni!!!! Nappal nem ettem "sajnos" semmit.. mindig késő délutáni illetve éjszakai/éjjeli munkát végzek,és mivel emberből vagyok ekkor szoktam valami gyors kaját fogyasztani. Kávézni is kávézok mert muszáj!
Ha lenne időm mint pl neked,hidd el,hogy én is egészségesen táplálkoznék!
2019. júl. 27. 22:06
7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, megvan még a sörpocak? Vagy sikerült tőle megszabadulni?
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta más életvitelt folytatok munkámból adódóan,nappal végzek fizikai.munkát,sokat gyaloglok . A sörhas is kisebb lett.. Nyílván teljesen eltünni nem fog, de fogytam totálisan is.
2020. nov. 14. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!