Érdekelne, hogy volt-e már valaki, rajtam kívül, akinek kifejezetten ártott az almaecet?
Figyelt kérdés
Én életemben egyszer próbáltam elkezdeni egy kúrát és összesen két pohárral ittam,persze higítva,utána pedig hihetetlenül rosszul lettem,hasmenésem lett,szédültem,minden bajom volt és nem is jöttem rendbe egyhamar,két hét kórház+infúzió után még 3 hónapig lábadoztam. Úgyhogy én soha a büdös életbe nem iszok többet egy korty almaecetet sem,de érdekelne,hogy másnak is volt-e ilyen brutál hatása?2017. aug. 11. 15:49
1/6 anonim válasza:
Nem, pedig én rendszeresen használom.
2/6 anonim válasza:
Bizonyított az, hogy az ecet ártott? Nem lehet, hogy valami mástól volt bajod, csak véletlen egybeesés, hogy pont akkor fogyasztottál ecetet is?
3/6 anonim válasza:
Gondolom, savtúltengésben szenvedőknek nem jó, a te reakciód viszont elég extrém, nem értek a témához annyira, hogy tudjam, egyáltalán lehet-e ilyesmi pusztán almaecettől...
4/6 anonim válasza:
Ha megittál két pohárral hígítás nélkül, akkor ne csodálkozz! Ennek a töredékét szokták javasolni. Amúgy szerintem semmire nem jó.
5/6 anonim válasza:
Normális mennyiségtől (étkezésenként 1-2 evőkanálnyi, higítva) biztos nem lesz senki ilyen beteg, bár attól is függ, milyen volt az almaecet (lehetsz pl. érzékeny az esetleges egyéb összetevőkre, a bolti fajtákban lehet tartósítószer és színezék is).
Persze ha egy nap alatt lezuttyintottál 2 pohárnyit, ahhoz csak gratulálni tudok...
6/6 piriiiii válasza:
Eléggé úgy hangzik, mintha hígítás nélkül ittad volna, akkor nem is csodálom, hogy ennyire szarul lettél... Naponta egy pohárral jó meginni 1-2 evőkanál ecetet vízben keverve. Nem pedig két pohárral hígítatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!