Savanyú káposztától szenvedhet nagyon a hasam?
Céges vacsin ettem kb. egy órája, és olyan szinteken furcsa tőle a gyomrom, ez lehet? Mit tudok csinálni? Bevallom nagyon régen ettem ilyet de megkívántam.
Nem segít a helyzetemen hogy olyan ruha van rajtam ami kiadja ha nem lapos a hasam. 😪 És megyünk majd tovább.
Puszi-pacsi ha tudtok segíteni nekem! 24/n <3
Na, összejött egy jó fosós hányós buli?
Elképzelem, ma a főnök irodájában:
-Kérem, üljön le, beszéljük meg a tegnapiakat.
-Hát... ülni még ne tudok...! :D)))))
Te nem vennél fel Ő felvette nincs ezzel baj.
Mindenki abban bulizik amiben jól érzi magát.
#18:
Végül szerencsére nem lett gáz, hazavittem a dolgot, otthon kakiltam. :) Hasmenésem nem lett.
Hát igen, most már ezzel is tisztaban vagyok. 😬 Ritkán fogyasztok ilyen ételt, nincs hozzaszokva a gyomrom. Nagyon felpuffadtam tőle és valóban gázosított.... 😓
Egyáltalán nem feszengtem a ruhában, nekem kényelmes volt. 😅 A bőrnacit ne úgy képzeljétek azért el, ami totál leszorít mindent, mozogni lehet benne könnyen, levenni és felvenni "nehezebb" csupán. Csak nyilván látszott rajtam hogy nem okés a hasam...
Nem volt fosás, se hányás szerencsére. :) Ilyen beszélgetés a főnökkel pedig pláne nem. 😅😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!