Ihat rendes kávét, nem macikávét egy gyerek?
ilyen 8-12 éves korosztály ihat, ha sok tejet és cukrot teszek az igazi kávéba?
Én is ittam már kávét 8 évesen igazából. Egy tejeskávé reggel senkinek nem árthat.
"Minek egy gyereknek kávé?"
Egyáltalán, minek bárkinek is kávé?
Nem jó semmire, csak káros hatásai vannak.
Gyereknek nem való.
Na de hogy a sok életmód-szakértő már itt is megjeleneik, hogy káros, pffff..... :D Káros a zsír is, inkább étolajat használjunk, nem? Idióták!
Ennek a korosztalynak max a Maci kávé, vagy kakaó.
Feleslegesen minek rizikozol? A szívét és érrendszeret minek kockáztatni?
Szerintem ristretto felöntve bögrébe tejjel nem a világvége. Én is ittam anno, sőt magam kevertem (mindig volt lefőzve kávé) szintén az íze kedvéért. Meg gyerekszemmel nézve az olyan felnőttes dolog és a gyerekek azt látják hogy sokan isszák, szóval rossz nem lehet, akkor ő miért maradjon ki? Sűrített tejjel volt az igazi😊 mert nagyon régen ahol kávé volt, ott az is, arra meg rá lehetett járni natúrba is😁
Amúgy ugyanez a cigi, alkohol, ha a gyerek a környezetében ezt látja szeretné utánozni a felnőtteket. Mondjuk gyerekként elég volt csak beleszagolni a pálinkába🤢 a cigiből meg 10 évesen kihisztiztem egy slukkot, annyi bőven elég volt hogy elmenjen tőle a kedvem. Ha tiltva van jobban vonz.
Most 2-3 cent kávé bögrébe tejjel felengedve alkalmanként az íze kedvéért nem hinném, hogy bárkit visszavet a fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!