Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit gondoltok erről az elképze...

Mit gondoltok erről az elképzelésről?

Figyelt kérdés

Fél kg csirkemellben van kb 600-650 kalória, illetve 100g fehérje.

Ha megeszek fél kg csirkemellet, és a maradék 1500 kalóriám bármi lehet (pizza/kakóscsiga/hamburger, stbb..) így meg lesz az elegendő fehérjebevitel a csirkemellből, és azt tudok enni amit csak akarok, kb. 1500 kalóriányi trash food-ot is megehetek.

Mit gondoltok arról ha így diétáznék?

2023. febr. 15. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki hogy bírod. Ezek nagyon kalóriadús ételek, sokat nem fogsz tudni enni belőlük aztán a gyomrod lehet nem bírja majd.
2023. febr. 15. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Elméletben működik.

Egyébként sincs olyan, hogy rossz étel.

Ha nem valami profi versenyző vagy hatalmas izomtömeggel, akkor naturál hobbista szintem majdhogynem mindegy, hogy mit eszel, csak a kalória és makrók aránya legyen meg.

2023. febr. 15. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Hosszútávon szerintem azért próbálj meg inkább egészséges ételeket enni a fennmaradó 1500 kalóriában, ne legyen az egész trash kaja, mértékkel szerintem belefér ha eszel olyat, amit kívánsz, de ne vidd túlzásba szerintem, a csirke jó persze.
2023. febr. 19. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!