Evészavar leküzdése?
Tehát nyáron túlzásba vitt “egészséges életmód” miatt lefogytam 55kg-rol 46-7kg-ra (168cm) nyilván feltűnt hogy nem normális hogy minding a kalóriákat számolom és minding az evésen gondolkozok+ én közben folyamatosan edzettem de hirtelen jött egy katt hogy többet szeretnek elérni az edzessel, megijedtem amikor az orvos felhozta hogy ez lehet anorexia, illetve megjelentek problémák ( állandó fáradság, fázás, szívritmus lassulás, beesett arc,pattanásos bőr, menzesz elmaradás) ezért elkezdtem önerőből többet enni és nem számolni kaloriakat de elkezdtek rám törni falasrohamok (mai napig)és félek mások előtt enni és nagyon szeretném végleg leküzdeni ezt az egeszet, esetleg van valaki aki hasonlo problémával küzdött és sikerült végett vetnie,hogyan?
Egyébként most vagyok 52kg-körül
A súlyod lassan jó lesz.
Azért vannak falásrohamaid, mert éheztetted magad. Normális, extrém éhség a neve. Nekem is volt.
Egyél naponta kb 4 óránként, hogy elkerüld a "kiéhezett" állapotot, ebben legyen minden! Ne vonj meg magadtól valamit, csak mert nem tartod pl egészségesnek.
Ha csokoládét kívánsz, egyél, és nyugi, az extrém éhség nem marad meg. Amint normális lesz a súlyod (még nem az!) abbamarad.
Nálam ez napi 6-8000 kalóriában csúcsosodott ki, de még amikor 50-51 kiló voltam is, aztán elértem az 53-54-et, és egyik napról a másikra abbamaradt, de addig olyan szinten képzeld el, hogy együltő helyemben megettem egy zacskó kekszet, mert kívántam, vagy óránként ettem, 2x ebédeltem, stb.
55-56 kiló vagyok, napi 1700-1800? kalória között étkezem tök normális mennyiségeket, néha sportolok, és minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!