Milyen következményei lehetnek a zavaros étkezési szokásaimnak? Ez már evészavar?
Nem fogok kertelni. Ha így folytatod, nem fogsz sokáig élni. A harmincat sem éred meg. Ez durvább mint egy "sima" bulimia vagy anorexia, mert ez valami kevert cucc. Én ilyen súlyos evészavarról még nem is hallottam.
A szüleid mit szólnak ehhez az egészhez?
Mindenképpen szakember segítségét kell kérned. Tudom hogy most úgy érzed hogy erősebb nálad, de ha segítséget kérsz, te leszel egyre erősebb. Nem mondom hogy gyorsan és könnyen fog menni, de ki fogsz tudni mászni belőle ha valóban meg akarsz gyógyulni.
Ne tedd tönkre magad, te is tudod hogy ez így nem normális, és hogy azonnal változtatni kell.
ismerős ez az evészavar, főleg a falásroham.
Ráadásul cukros is vagyok, így nagyon veszélyes zabálnom.
Neked az a marhanagy szerencséd ebben a csapásban, hogy nem vagy cukros(illetve nem tudsz róla?)
Arra nagyon kellene ügyelni, mert a hasnyálmirigy kényes...
Ez bulim-arexia - kevert zavart.
Jópofa dolog; 35 kilósan majdnem belehaltam.
És igen, erősebb nálad, mert nem akarsz! meggyógyulni.
Borzalmasan nehéz kikeveredni, fájdalmas móka (mivel az emésztésed romokban van, így kvára fáj az étel - nekem kezdetben egy tál spenót is olyan görcösket okozot,t hogy majdnem belehaltam szinte), de legalább nem halsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!