Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány napot bírsz ki eves nélkül?

Hány napot bírsz ki eves nélkül?

Figyelt kérdés

Sok, naaagyon sok a stressz mostanában az életemben, vasárnap délután ettem utoljára, hétfőn volt egy kis elintézni valóm, aznap megettem 2db pici fornettit, estére jött a sok stressz azóta egyszerűen kajara gondolni is rossz. Próbáltam ma megenni egy fornettit, pici darab, a kimerosbol, és egy felet ettem, és az egész hasam-nyelocsovem belefajdult így letettem a felénél. Azaz 1harapas. :D

Ehesnek nem érzem magam, nincs semmi amit megennek hiába gondolok bármire, viszont súlyos vashiányos,vérszegény vagyok (hamiglobin 67 volt az utolsó vervetelen) és anyuka. Miattuk nem lenne jó ha valami bajom lenne, de egyszerűen nem bírok enni, nem is vagyok éhes, nem kívánom,rosszul vagyok ha ránézek is.

#eveszavar?
2022. szept. 1. 22:45
 1/6 A kérdező kommentje:
Hemoglobin* elirtam,bocsánat.
2022. szept. 1. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Egy napot sem
2022. szept. 1. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pedig enned kell. Következő szint az lesz hogy valahol összeesel és kórház…

Stressz és adrenalin futtatja a szervezetet egy ideig. EGY IDEIG.

Persze enned kell, próbáld nagy herce hurca nélkül inni pl kefirt, yoghurtot.

Van a gyógyszertárakban kapható ilyen puding, olyan mint a danette, egy kis dobozban van rengeteg kalória és vitamin. Azokat szokták adni bulimiásoknak. Próbálj olyat lenyomni a torkodon. Szó szerint. Nem éri meg összeesni. A kórházból nem leszel nagy segítség…

2022. szept. 2. 01:31
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Készítst turmixot, vegyél üdítőt (nem colat, Max 100%-osat) vagy vegyél gyogyertarban tápszert
2022. szept. 2. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem kísérletezek ilyenekkel. Ha máshogy nem megy, igyál shake-et, smoothie-t, vegyél fehérjeport. Ezek is többek a semminél. Ha inni tudsz, akkor ezeket is le tudod küldeni. Utána kezdd el magad visszaszoktatni a szilárd ételre.
2022. szept. 3. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj turmixokat, vagy a nutridrink is jó. Az utóbbi gyógyszertárban kapható tápszer. Egy doboz (2dl) 400 kcal. Ha a vizet meg tudod inni ezt is. Menni fog, gondolj arra hogy a gyermekeidnek IS szüksége van rád, tedd meg értük ha magadért nem megy.
2022. szept. 20. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!